Skadessituationen lysner i Randers HK: Defensive profiler på vej tilbage

Cecilie Mørch Hansen stod over med en lårskade i pokalkvartfinalen mod København, men playmakeren forventer at være med i lørdagens ligaopgør mod EH Aalborg. Arkivfoto: Morten Lee Pedersen/Scanpix

Skadessituationen lysner i Randers HK: Defensive profiler på vej tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cecilie Mørch Hansen måtte se pokaltriumfen mod København Håndbold fra tribunen med en lårskade, men playmakeren forventer allerede at være tilbage i weekenden. Martina Thörn og Anne Sofie Hjort nærmer sig også comeback.

Randers: Randers HK har haft en skadesplaget indledning på sæsonen, men Niels Agesen kan formentlig snart se frem til, at det kun er korsbåndsskadede Maria Fisker Stokholm der figurerer på skadeslisten.

Camilla Degn og Jamina Roberts er tilbage efter at have siddet uden for i opstarten, og Line Mai Hougaard er kommet sig over den slagskade, hun pådrog sig i premierekampen mod Odense.

I pokaltriumfen tirsdag aften var Randers HK uden Cecilie Mørch Hansen, men ifølge bagspilleren var pladsen på tribunen for at undgå at forværre en generet lårmuskel.

- Jeg har spillet med det i et par uger, men jeg blev enig med fysioterapeuten om, at det skulle have lidt ro, så jeg ikke risikerede en længere pause, siger Cecilie Mørch Hansen, der nød at se sin holdkammerater sikre pladsen i Final 4 i Frederiksberg-hallerne.

Playmakeren har været ude med to alvorlige knæskader i det samme knæ, og det er låret på det samme ben, der driller bagspilleren.

- Det er en form for muskelskade. Det giver et jag ind midt på låret, når jeg sprinter, hopper og laver retningsskift. Men det har allerede hjulpet med noget ro de seneste dage, fortæller hun.

De næste dage skal playmakeren teste låret, men hun understreger, at der ikke bliver taget chancer i forhold til at deltage i lørdagens hjemmekamp mod EH Aalborg.

- Det kan tage uger, hvis skaden forværres, så jeg vil hellere sidde over en ekstra kamp i stedet for at tage en chance. Men lige nu regner jeg med at spille på lørdag, siger Cecilie Mørch Hansen.

Forstærkninger til defensiven

Camilla Dalby var ude af pokalkvartfinalen mod København med sygdom, men hun var tilbage på træningsbanen torsdag eftermiddag og er klar til lørdagens ligakamp.

Til gengæld må Martina Thörn fortsat væbne sig med tålmodighed, selv om hun er vendt tilbage til banen med et beskyttende pandebånd omkring hovedet.

Den svenske målvogter har været ude med hjernerystelse i knapt otte måneder, men hun trænede for første gang fuldt med ved torsdagens træning.

- Jeg har det rigtig godt, og i næste uge træner jeg fuldt med. Jeg ville gerne med på lørdag, men jeg tror, det er fornuftigt at få hele næste uge med uden kamp. Jeg sigter efter kampen mod Skanderborg 6. oktober, siger Martina Thörn.

Ifølge cheftræner Niels Agesen skal den svenske keeper levere en sammenhængende træningsuge, inden han vil tage hende i betragtning.

- Når sundhedsstaben siger, hun er klar, og hun har trænet fuldt med i en uge, så kommer hun i spil til kampene, siger cheftræneren, der også har måtte se bort fra en stor forsvarsprofil i Anne Sofie Hjort, der få dage før sæsonstarten fik foretaget en udrensning i knæet.

Men også den 26-årige bagspiller nærmer sig igen håndboldbanen.

- Jeg satser på at være tilbage på træningsbanen i næste uge, så det begynder at ligne noget. Jeg har løbet og stiftet bekendtskab med retningsskift, så det går fremad. Fysioterapeuterne vurderer, at jeg er klar til at prøve det af i næste uge, så det glæder jeg mig til, fortæller Anne Sofie Hjort.

Randers HK møder EH Aalborg klokken 14.00 i Arena Randers på lørdag.

Skadessituationen lysner i Randers HK: Defensive profiler på vej tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce