Skuffet Gitte Andersen: 15 minutter helt på månen

Gitte Andersen og trænerstaben i Randers HK måtte gå skuffede fra banen efter et nederlag på hjemmebane til Kuban. Den russiske kontrakniv kostede kronjyderne dyrt. Foto: Bo Amstrup - Ritzau/Scanpix

Skuffet Gitte Andersen: 15 minutter helt på månen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK tabte 20-23 til Kuban i EHF Cup'en. Et kvarter i anden halvleg blev afgørende.

Randers: 20-23. Det er et af de nederlag, der er bitre at sluge. Randers HK spillede i store perioder helt lige op med de stærke russere fra Kuban, men et kvarter i anden halvleg kostede muligheden for point.

En pausestilling på 10-11 blev vekslet til en russisk føring på 13-20.

Et offensivt 5-1-forsvar fremprovokerede tonsvis af fejl hos den randrusianske angrebsmaskine. Og det blev straffet.

- Vi har 15 minutter i anden halvleg, hvor vi er helt væk. Vores spil var helt på månen. Det var helt vildt frustrerende, fordi vi lige havde spillet mod et 5-1-forsvar i Ringkøbing, så vores aftaler burde være på plads, men det var som om, vi glemte alt om det. Det blev rent kaos derinde, siger Randers HK's højre fløj, Gitte Andersen, der blev topscorer for hjemmeholdet med fire mål.

- De mange personlige fejl i den periode, gjorde det også enormt svært at løbe retur, fordi man ikke kunne nå at reagere på dem. Deres kontrascoringer blev i den grad afgørende, siger højre fløjen.

Flot forsvarsspil

Gitte Andersen kan dog glæde sig over, at holdet viste høj moral ved at komme tilbage og kun tabe med tre mål.

Derudover var forsvarsspillet i store perioder af kampen en fryd at se på.

- Vi stod rigtig flot i forsvaret og bakkede virkelig hinanden op, lyder det fra fløjen, der har tænkt sig at tage den slags præstationer med i ligaen, når avancement fra gruppen allerede nu ser svært ud.

- Det er klart, at vi nok skal overraske lidt på udebane og få nogle point, hvis vi skal have en chance for at gå videre. Men vi lærer meget i sådan nogle opgør, og det kan vi bruge i ligaen, som er det vigtigste for os, siger Gitte Andersen.

Live Blog Randers HK - Kuban

Skuffet Gitte Andersen: 15 minutter helt på månen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce