Slut med Europa for i år: Randers HK sled forgæves mod Craiova

Gitte Andersen i aktion mod Craiova. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Slut med Europa for i år: Randers HK sled forgæves mod Craiova

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK tabte søndag eftermiddag den sidste gruppekamp i EHF Cup'en med 25-29 mod rumænske Craiova. Ung keeper lyste op hos kronjyderne.

Randers: Randers HK havde ikke andet end æren at spille for i den sidste kamp i EHF Cup-gruppespillet hjemme mod rumænske Craiova. Chancen for at komme videre til kvartfinalerne var forpasset, da Randers HK i de foregående fem kampe i gruppespillet blot havde hentet to point.

Men æren havde kronjyderne stadig i behold efter de sidste 60 minutters europæisk håndbold i denne omgang. Godt nok endte det med sejr til Craiova 29-25, men Randers HK kunne være tilfreds med indsatsen i en kamp, hvor de, som det har været tilfældet til de fleste af de europæiske kampe i denne sæson, ikke stillede i stærkeste opstilling.

Holdet var uden Clara Monti Danielsson, Maria Fisker, Camilla Dalby, Martina Thörn og Lærke Christensen. Til gengæld var der blevet plads til ungdomspillerne Signe Schaar på venstre fløj og Caroline Grønkjær Madsen i målet. Sidstnævnte gjorde det glimrende og blev efterfølgende kåret til kampens bedste Randers HK-spiller.

Også på det taktiske plan havde cheftræner Niels Agesen valgt at ryste posen. Han valgte i hele kampen at spille 7 mod 6, som ellers ikke er Randers HK-trænerens livret.

Det fungerede da heller ikke i kampens indledning, hvor Randers HK flere gange smed bolden lige i hænderne på rumænerne. Efter otte minutter var Randers HK bagud 1-7, og de eneste i Arena Randers, der på det tidspunkt havde en fest, var de mere end 50 rumænske fans bag det ene mål, som skabte en fin stemning med slagsange og tilråb.

Midtvejs i første havleg lykkedes det dog Randers HK at få styr på 7 mod 6-spillet. Bagspillerne begyndte at finde Mari Molid og Josefine Dragenberg på stregen, og pludselig gik det stærkt. Efter et kvarter reducerede Dragenberg til 7-12, og seks minutter senere var Randers HK næsten helt tilbage i kampen, da Mari Molid reducerede til 11-12 på straffekast.

Det hjalp også, at Caroline Grønkjær Madsen var kommet ind i målet i stedet for Mathilde Juncker og fik fat med flere fine redninger.

Manglende træfsikkerhed

Mod slutningen af første halvleg begyndte Randers HK dog at tage for let på tingene med flere sløsede afslutninger - blandt andet et brændt straffekast fra Daniela Gustin.

Det betød, at Craiova kunne gå til pause i føring 17-14.

Den føring udbyggede rumænerne i det første kvarter af anden halvleg, hvor Randers HK led under, at nogle af de spillere, som skulle bære holdet, ikke leverede varen. Cecilie Mørch Hansen og Anne Sofie Hjort leverede hver to scoringer på fem forsøg fra bagkæden, og meget bedre var træfsikkerheden ikke hos den svenske duo i højre siden, Sara Johansson og Daniela Gustin.

Randers HK kom dog med en fin slutspurt og øjnede muligheden for en lille overraskelse, da Mari Molid ti minutter før tid reducerede til 21-25. Selv om Caroline Grønkjær Madsen fortsatte det gode spil i målet og blandt andet reddede et straffekast, manglede Randers HK dog lige det sidste for i alvorlig grad at ryste rumænerne, der kunne trille en fire måls sejr i hus.

Mari Molid blev topscorer for Randers HK med syv mål.

Slut med Europa for i år: Randers HK sled forgæves mod Craiova

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce