Tilfreds Agesen: Første gang i min karriere, jeg ikke har set video

Niels Agesen under kampen mod København. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Tilfreds Agesen: Første gang i min karriere, jeg ikke har set video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK-træneren havde ikke brugt tid på København Håndbold før fredagens møde. Fokus var udelukkende på egne tropper efter en uge med møder på kryds og tværs i klubben.

Randers: Det bliver, uanset om man hedder Niels Agesen, Sabine Pedersen eller Line Mai, aldrig sjovt at tabe en håndboldkamp.

Men var der en aften, hvor de kunne leve med det, var det fredag aften i Arena Randers, hvor Randers HK, trods nederlaget på 21-26 mod København Håndbold, leverede en af de bedste præstationer meget længe.

Randers HK var med til 12-12 ved pausen og 16-16 et kvarter inde i anden halvleg, inden København afgjorde slaget i de sidste 15 minutter.

- Jeg er jo aldrig glad for at sige, at jeg er tilfreds med et nederlag, men det er svært ikke at være det, når jeg ser på den præstation, vi lige har leveret. Vi har alle været langt nede, og det har fyldt rigtig meget. Pigerne fortjener kæmperos. Det var positivt hele vejen. Ved pausen har alle været på banen, og alle har bidraget. Defensivt står vi rigtig godt og får også skabt en del kontrachancer.

- Rent faktisk producerer vi jo chancer nok til at vinde. Vi har en række skud, som er stolpe ind i stedet for stolpe ud, og vi brænder flere 100 procents chancer. Så vi kunne have fået point, men det er ikke dét, vi skal fokusere på. Vi skal fokusere på alle de små succeser, som var i kampen, som forhåbentlig kan vokse sig større i de kommende kampe. Det var en flot holdpræstation, hvor jeg alligevel ikke kan lade være at rose Sabine Pedersen, som alene i første halvleg laver ti frikast, sagde Niels Agesen efter kampen til Randers Amtsavis.

Efter den voldsomme nedtur, som Randers HK har været igennem de seneste måneder, havde cheftræneren op til kampen udelukkende valgt at fokusere på sit eget hold.

- Jeg er næsten lidt ked af at sige det, men for første gang i min trænerekarriere havde vi ikke set video af modstanderen. Vi havde valgt udelukkende at fokusere på os selv og sat en meget lav målsætning til kampen, som handlede om, at vi skulle jagte enhver løs bold i hallen. Det viste sig at være den rigtige indgangsvinkel i den situation, vi står i. Vi skal have fundet følelsen af, at vi godt kan være med i en kamp. I mange kampe har vi ikke følt, at vi havde en chance, men den følelse fik vi skabt mod København, og den skal vi tage med til de næste kampe, sagde Randers HK-træneren.

Indstillingen var i orden på Randers HK-holdet. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Indstillingen var i orden på Randers HK-holdet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Luften renset

Heller ikke stregspilleren Sabine Pedersen er pjattet med at tabe, men også hun kunne finde store lyspunkter i præstationen mod København.

- Jeg kommer aldrig til at stå med en fed følelse efter et nederlag. Men lige nu er vi dér, hvor vi ikke skal fokusere på resultatet. Vi skal fokusere på, at vi leverede 45 gode minutter mod København, hvor vi stod pissegodt i forsvaret og tilspiller os en masse chancer. Vi brænder så også rigtig mange, men det er ikke dét, vi skal fokusere på. Vi skal fokusere på de gode ting, for det har været en lang og hård periode, og det bliver også en lang proces at komme op igen, siger Sabine Pedersen.

I løbet af ugen er luften blevet renset på interne møder i klubben, hvor både bestyrelsen, trænerne og spillerne har været involveret, og det har ifølge Sabine Pedersen været positivt.

- Det har været hårdt, og der er blevet grædt en masse, men alle er kommet til orde, og jeg tror, det har været godt for os. Vi har fået rusket op i os selv og talt om, at der squ ikke er nogen, der kommer og hjælper os. Vi skal klare det selv og rykke sammen, for det vender ikke bare lige over natten. På den baggrund synes jeg, at det er flot, at vi kan levere sådan en præstation mod København, hvor vi kæmper røven ud af bukserne. Det skal vi virkelig tage med videre, siger Sabine Pedersen.

Line Mai, der blev topscorer i opgøret med seks mål, mener også, at Randers HK kan tage meget med videre.

- Vi spiller 45 gode minutter, kæmper rigtig godt og hjælper hinanden. Vi står sammen som hold og spiller en god kamp på rigtig mange parametre. Vi falder lidt i anden halvleg, hvor der måske er lidt træthed, men vi kan tage meget godt med herfra, siger Line Mai, der mener, at det er fornuftigt at sænke ambitionerne for en periode.

- Det gør måske, at man lige sænker skuldrene en anelse. Jeg synes i hvert fald, at vi spillede med større ro og overblik. Det var en flot præstation, sagde hun.

Randers HK spiller næste gang i den kommende uge på udebane mod Herning/Ikast.

Tilfreds Agesen: Første gang i min karriere, jeg ikke har set video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce