Tre bagspillere er færdige i Randers HK

Lærke Christensen har fået sparsomt med spilletid i Randers HK og forlader klubben til sommer. Foto: Lars Rasborg

Tre bagspillere er færdige i Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK meddeler, at tre spillere er fortid i klubben til sommer. Med farvel til både Sara Johansson og Lærke Christensen ligger det til, at Dalby bliver i klubben.

Randers: Tre bagspillere er færdige i Randers HK efter denne sæson. Mandag aften meddeler klubben således, at de tre bagspillere Sara Johansson, Lærke Christensen og Frederik Gulmark ikke er en del af planerne til den kommende sæson, hvor Randers HK skal løfte sig op blandt top 6-holdene i den danske håndboldliga.

Lærke Christensen og Sara Johansson kom begge til Randers HK i sommer og får altså blot en enkelt sæson i den blå trøje. Frederikke Gulmark kom til Randers HK for halvandet år siden fra Lyngby i 1. division, men skal i lighed med Christensen og Johansson på jagt efter en ny arbejdsgiver.

- Det er nogle fantastiske piger, men vi har valgt at prioritere anderledes til den kommende sæson - også set i forhold til det lange perspektiv, siger cheftræner Niels Agesen i en pressemeddelelse.

Med det kommende farvel til Lærke Christensen og Sara Johansson står det også klart, at der skal ske noget på højre back-positionen i Randers HK. Camilla Dalby er ude resten af sæsonen på grund af graviditet. Hun har også kontraktudløb til sommer, men ifølge avisens oplysninger forhandler hun med Randers HK om en forlængelse af aftalen.

Puslespillet falder på plads

Frederikke Gulmark har spillet flere positioner i Randers HK, og derfor er det svært at spå om, hvad hendes exit kommer til at betyde for puslespillet i bagkæden.

Men det ligger dog fast, at Anne Sofie Hjort, Cecilie Mørch og Maria Fisker er på kontrakt i næste sæson, ligesom det altså også meget vel kan ende med, at Dalby fortsætter.

Dertil kommer så formentlig indkøb af yderligere en højre back samt en venstre back, hvis Mari Molid forlader Randers HK til sommer. Hendes fremtid har klubben endnu ikke meldt noget ud om.

På stregen kommer Sabine Pedersen til, og Josefine Dragenberg er på kontrakt i næste sæson. Til gengæld er det uvist, om Clara Monti Danielsson fortsætter i klubben.

Ifølge avisens oplysninger er der gode muligheder for, at de to lokale fløje Camilla Degn og Gitte Andersen fortsat er at finde i klubben efter sommerferien.

Det samme gælder de to målvogtere Martina Thörn og Mathilde Juncker, som begge er på kontrakt i næste sæson.

Tre bagspillere er færdige i Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce