Velkommen i ligaen: TTH Holstebro gav Randers HK en tidlig julegave

Arkivfoto.

Velkommen i ligaen: TTH Holstebro gav Randers HK en tidlig julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HKs U18-piger skal spille i landets bedste række efter jul. Torsdag aften vandt TTH Holstebro over Aars, og dermed sørgede vestjyderne for, at Randers HK ikke kan hentes på puljens andenplads.

Randers: Randers HKs U18-hold skal kæmpe mod de bedste i det nye år.

Det stod klart torsdag aften, hvor TTH Holstebro sendte en tidlig julegave afsted mod Kronjylland med en sejr over Aars.

Efter nederlaget har nordjyderne ikke længere muligheden at hente Randers HK på puljens andenplads.

- Det var rart at få det sikret. Jeg er stolt og meget tilfreds med det, som vi har præsteret over de sidste mange kampe. Vi har bygget på over sæsonen, og det er virkelig fedt at se, at spillerne har rykket sig som hold. Specielt vores forsvar og kontrafase har været godt, men angrebsspillet kommer også ligeså stille, fortæller Randers HK-cheftræner Mathias Broløs, der kan se frem til at være med omkring klubbens U18-hold i ligaen for tredje sæson i træk.

Inden sæsonen lagde klubben ikke skjul på, at det var målsætningen at komme med blandt de bedste i det nye år, og ifølge cheftræneren er det et vigtigt skridt for spillernes udvikling.

- Man udvikler sig mest ved at spille mod de bedste. Vi er motiverede for at spille på det højeste niveau, så det er dejligt, at det nu er definitivt, siger Mathias Broløs.

Fokus på fysikken

Søndag møder randrusianerne Aars på udebane. En kamp, som kunne være blevet en knald eller fald-kamp, men som nu er af kosmetisk betydning. I hvert fald på papiret.

- Vi er glade, men vi fokuserer også på kampen på søndag. Vi skal ind og bevise, at vi kan holde koncentrationen over en hel kamp, som vi ikke formåede senest mod Aalborg. Men samtidig er det også vores mulighed for at bevise, at vi fortjener ligapladsen, fortæller Mathias Broløs.

Over den næste måned skal holdet ifølge cheftræneren bygge på fysisk.

- Spillerne får lidt juleferie, for det er nødvendigt at lade batterierne op, men vi skal knokle igennem i træningslokalerne. Der venter os en hård fysisk matchning i ligaen, og det skal vi være klar til at stå imod, siger Mathias Broløs, der gerne vil vente med at snakke om forårssæsonens målsætning.

- Målsætningen er lige nu, at vi skal lægge på fysisk, og så må vi se, hvordan vi står rystet. Vi bliver parret med mange dygtige hold fra den anden pulje, og vi skal lige have en intern snak om, hvad den officielle målsætning skal være. Det kan jeg melde ud i starten af det nye år, lyder det fra cheftræneren.

Randers HK endte nummer fire i ligaen i sidste sæson.

Velkommen i ligaen: TTH Holstebro gav Randers HK en tidlig julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce