Gratis bustur skal lokke kunder i Bilka

Bilka sender nu gratis busser fra Randers til Bilka på Black Friday. Foto: Indsendt foto.

Gratis bustur skal lokke kunder i Bilka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Black Friday efter amerikansk forbillede har fået ry for at være årets vildeste shoppedag, hvor både butikker og webshops bugner med stærke tilbud.

I år bliver dagen noget helt særligt i Bilka: Der kommer til at køre gratis busser til Bilka fra en lang række byer, heriblandt Randers, på Black Friday den 24. november.

For Randers' vedkommende kan initiativet ses som en forsmag på Bilkas indmarch i Randers om et lille års tid.

Busserne starter forskellige steder i Danmark klokken 8.30 den 24. november. Alle ankommer til Bilka omkring klokken 10, hvor passagererne kan købe ind og eventuelt spise frokost, inden busser kører samme rute tilbage klokken 13 fra parkeringspladsen.

Busturen bliver ikke helt som en almindelig bustur med rutebilen. Der bliver uddelt kaffe og rundstykker til alle, ligesom Bilka sørger for goodie bags med vareprøver til alle deltagere.

- For Bilka er Black Friday en oplagt mulighed for at gøre noget særligt for vores kunder. Vi tilbyder flere og flere oplevelser, som kunderne får med sig sammen med indkøbene og de gode tilbud i Bilka. Det har vist sig at passe rigtig fint med det, mange af vores kunder efterspørger, fortæller Bilkas marketingchef, Alice Monberg.

Black friday

Black Friday stammer fra USA og foregår dagen efter den amerikanske Thanksgiving.

Fænomenet startede online på webshops, men er nærmest eksploderet i dansk detailhandel indenfor de seneste år.

Både i 2015 og 2016 har danskerne handlet for i alt omkring 2 milliarder kroner på dagen.

Der er ingen tvivl om, at forbrugerne har vænnet sig til, at der kommer store besparelser på især elektronik i slutningen af november, og det ser ud til, at Black Friday er kommet for at blive.

Gratis bustur skal lokke kunder i Bilka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce