Nu har Skoringen fundet en køber

Ejendommen, der i mange år lagde lokaler til firmaet Kjær & Andersen og senere til Skoringen, er nu solgt til en lokal investor. Foto: Lars Rasborg

Nu har Skoringen fundet en køber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter længere tids forhandlinger er ejendommen på Østervold 23, hvor Kjær & Andersen og senere Skoringen havde til huse, solgt. En lokal investor har overtaget ejendommen.

Randers: Onsdag aften faldt en aftale på plads mellem Nybolig Erhverv og en lokal investor om ejendommen på hjørnet af Østervold og Slotsgade, Østervold 23.

Den lokale investor, der foreløbig ønsker at være anonym, har endnu ikke besluttet sig for, hvad der skal ske med ejendommen. Men overvejelserne går indtil videre på at indrette de øverste etager til lejligheder og/eller kontor, mens butikslokalet på 500 kvadratmeter skal lejes ud.

Skoringen lukkede med udgangen af december sidste år, og ejendommen blev derefter sat til salg.

Solgt til forventet pris

- Der har som forventet været en vis liggetid, da ejendommen og butikken har stået tomme. Så forhandlingerne har pågået længe, og nu er der en aftale på plads, fortæller erhvervsmægler og indehaver af Nybolig Erhverv, Jesper Fangel.

Til trods for en længerevarende forhandlingsproces er ejendommen dog solgt til den pris, som mæglerfirmaet havde forventet.

- Ejendommen er solgt inden for det forventede prisspænd, vi havde fra starten af, oplyser Jesper Fangel.

Nu har Skoringen fundet en køber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce