Berejste Bamsers Klub

Privatfoto

Berejste Bamsers Klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En trofast læser af Rejser, Finn Gaarden Jensen, har sendt os denne mail:

Der er noget, der hedder Eventyrernes Klub. Der er noget, der hedder Berejste Kvinders Klub. Men der er ikke noget, der hedder Berejste Bamsers Klub. Endnu.

Når vi rejser og vel især til udlandet, ligger der nok en lille smule usikkerhed i de fleste af os, lige fra om flyet nu går til tiden, til om vi nu også kommer helskindet hjem.

Der er heldigvis forskellige måder at imødegå denne usikkerhed - eller vi kan måske kaldet det overtro - på, og en af dem er at anskaffe sig en eller anden form for maskot. I mit tilfælde en bamse, som så bringes med på rejserne.

Bamsen her kommer fra Skotland, nærmere Isle of Islay, er fra 2005 og af min datter døbt Peanut, og siden da, har han set store dele af verden. Han har blandt andet været på Falklandsøerne, i Fransk Guyana, i Namibia - og senest i Köln.

På nogle af disse rejser stiftede jeg bekendtskab med andre, der ligesom jeg havde en bamse som maskot, blandt andre Agnete fra Nyborg, som jeg mødte på Krim, og vis bamse var noget større end Peanut.

I Shanghai var Peanut til stor fryd for personalet i hotellets morgenmadsrestaurant, og om bord på toget fra Toronto til Vancouver var han også genstand for megen opmærksomhed, ja, så megen at Bill under et stop i Winnipeg var ude at købe en bamse til sin veninde.

Berejste Bamsers Klub kunne så have til formål, at man der kunne udveksle erfaringer og dele oplysninger med andre, som har en bamse med på rejsen, idet mange efter min opfattelse føler sig lidt beklemte ved at fremvise netop deres egen bamse.

Finn Gaarden Jensen, Assens, finngaarden@gmail.com

Berejste Bamsers Klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce