Ærgerlig Thomasberg: Det ødelægger ikke mit sommerhumør

Mikkel Kallesøe sørgede for pauseføring i Brøndby, men efter pausen vendte hjemmeholdet kampen med et vildt comeback. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ærgerlig Thomasberg: Det ødelægger ikke mit sommerhumør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det ærgrede Randers FC-cheftræner, Thomas Thomasberg, at holdet ikke kunne fortsætte takterne fra en god første time på Brøndby Stadion, men cheftræneren fastslår, at kronjyderne har haft en god sæson.

Brøndby: Det duftede af en plads i europæisk fodbold for Randers FC, da Mads Aaquist kort inde i anden halvleg gjorde det 2-0 i playoff-finalen på Brøndby Stadion.

Men det endte alligevel langt fra, da Emil Riis i kampens sidste minut scorede selvmål til slutresultatet. 4-2 til Brøndby.

- Da de får reduceret til 1-2, begynder vi efterfølgende at se lidt presset ud både spillemæssigt og mentalt. Vi formår ikke at fortsætte med at være aggressive og true Brøndbys mål, som vi har succes med den første time. Brøndby fik tro på det, og vi blev mere passive, som man ikke må herovre, for så bliver man løbet over ende, sagde Randers FC-cheftræner Thomas Thomasberg.

- Selvfølgelig er vi ærgerlige, men det ændrer ikke ved, at vi har haft en rigtig god sæson. Selvfølgelig er det lidt malurt, fordi vi følte, at vi havde det i vores hænder, men vi fik trods alt vist, at der er grund til, at vi stod i den her playoff-finale, fortsatte cheftræneren.

Duftede af mere

På blot 35 minutter vendte hjemmeholdet opgøret fra 0-2 til 4-2.

- Da vi bliver trykket, forsvarer vi ikke vores felt godt nok, og vi kommer ikke ud i presset, så de får mulighed for at få for mange bolde ind i feltet. Selvfølgelig er jeg ærgerlig over det, men set i bakspejlet har vi stadig leveret en rigtig god sæson, og det er vi meget tilfredse med. Den her kamp kommer ikke til at ødelægge mit sommerhumør, fortalte Thomas Thomasberg.

Han startede usædvanligt i en 3-5-2-formation for at stække hjemmeholdet med flere spillere i centrum af banen, og den plan fungerede fint den første time.

- I den periode er vi gode til at holde Brøndby væk fra vores mål og presse dem lidt højere oppe på banen, men samtidigt lægger vi også og truer dem. Jeg havde svært ved at tælle andet end et frispark på overliggeren i den periode, men derefter må vi også erkende, at vi blev bombarderet tilbage. De fik tro på tingene, og vi optrådte i en svækket tilstand - både fysisk og mentalt.

- Det duftede af meget mere end et 4-2-nederlag, og jeg tror også, at Brøndby var gået i stå, hvis vi havde formået at holde dem fra fadet lidt længere efter vores 2-0-mål. Så var der stadig kommet omstillingsmuligheder og mulighed for at holde bolden lidt kørende, men det blev 30 minutter med løb ned mod vores mål, og det er lang tid siden, jeg har set det, fortalte Thomas Thomasberg, der også erkendte, at bænken var en anelse mindre slagkraftigt end normalt.

God fornemmelse

Kun ungdomsspillerne Tobias Klysner og Oliver Bundgaard sad på bænken som substitutter til midtbanen i anden halvleg.

- For første gang i sæsonen er vi lidt handicappet i forhold til at kunne skifte ud. Da trætheden meldte sig, kunne vi godt have brugt lidt ekstra energi, sagde Thomas Thomasberg med hentydning til at både Johnny Thomsen, André Rømer og Frederik Lauenborg var ude med skader.

Hvilken fornemmelse tager du med på sommerferie efter den her kamp?

- Uanset den her kamp, så tager jeg en sindssygt god fornemmelse med på sommerferie. Vi fik vist, at der var en grund til, at vi kom til den her kamp, og det var små ting, som skulle have gjort, at vi kunne have jublet nu, lød det fra cheftræneren.

Ærgerlig Thomasberg: Det ødelægger ikke mit sommerhumør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce