Aaquist og Riis sikrede reservesejr, mens Lauenborg måtte udgå

Mads Aaquist tog sig selv af det straffespark, som Peter Friis kluntet fik begået på midtbanespilleren i begyndelsen af kampen. Den blonde tekniker leverede igen en god kamp for reserverne. Arkifoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Aaquist og Riis sikrede reservesejr, mens Lauenborg måtte udgå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC's reserver vandt torsdag 2-1 over Silkeborg. Trods flere normale Superligaspillere i startopstillingen, var det kun i glimt rigtig godt, men Mads Aaquist og Emil Riis sørgede for sejren. Frederik Lauenborg måtte udgå med knæproblemer.

Randers: I glimt så det godt ud, men der var for lange perioder, hvor det ikke var til at se, at Randers FC's reservetrup talte langt flere Superligakampe end et ungt Silkeborghold.

Godt nok vandt randrusianerne 2-1 på mål af Mads Aaquist og Emil Riis, men Rasmus Bertelsen erkendte, at ikke alt gik efter planen.

- Det var måske ikke den mest fortjente sejr, jeg har været med til. Silkeborg kom frem til noget mere, end vi havde håbet på. Vi spillede med en fin mentalitet, men man kunne godt se, at det var et sammenbragt hold med flere fra A-truppen end vanligt. Der manglede nogle relationer, lød det fra reservechef Bertelsen.

Reserveligakampen i tal
Randers FC - Silkeborg IF 2-1 (1-0)

1-0 Mads Aaquist, str. (11.)

2-0 Emil Riis (61.)

2-1 Oliver Haurits (73.)

Randers FC (4-4-2): Jonas Dakir - Tobias Damsgaard, Kasper Enghardt, Erik Marxen, Majaliwa Msabaha (Christoffer Petersen, 46.) - Tobias Klysner (Johnny Thomsen, 46.), Jesper Steendahl (Oliver Bundgaard, 46.), Nicolai Poulsen (Frederik Lauenborg, 46. - ud igen med skade i 63. - ind Oliver Jensen), Mads Aaquist - Emil Riis, Benjamin Stokke.

Ikke benyttet: Jonas Langballe (U17).

Advarsler: Emil Riis, Randers FC.

Dommer: Martin Outzen.

Velkommen tilbage Friis

Indledningen fejlede ellers ikke noget. Både Jesper Steendahl og Benjamin Stokke testede i de første minutter, om Peter Friis var klar til at forsvare Silkeborg-målet på sin gamle hjemmebane.

Den forhenværende Randers FC-keeper bestod de første tests, men dumpede i det 11. minut.

Kluntet nedlagde han en velspillende Mads Aaquist, og så scorede han for anden kamp i træk for reserveholdet. Denne gang fra straffesparkpletten.

Emil Riis burde have fordoblet føringen en halv time inde i opgøret, men i stedet var det gæsterne, der fandt nogle gode rum og tvang Jonas Dakir til flere fine redninger.

- Vi var meget tilfredse med det første kvarter, men det var som om, at vi blev lidt tøvende i vores pres, fordi de lige fik løst det et par gange. Der ville vi gerne have fortsat med at være aggressive og vinde bolde højt på banen, forklarede Rasmus Bertelsen.

Lauenborg udgik

Lige netop en erobring højt på banen endte med, at Emil Riis løb fra gæsternes forsvar og gjorde det til 2-0 et kvarter inde i anden halvleg.

Anderledes uskarpt var det, når Benjamin Stokke forsøgte. Nordmanden havde fine tilbud, men boldene blev ikke sendt afsted med den selvtillid, som han viste i efteråret i Superligaen.

I stedet reducerede Silkeborgs Oliver Haurits på gæsternes første mulighed efter pausen. Et resultat af, at Erik Marxen og Kasper Enghardt langt størstedelen af tiden kontrollerede de unge drenge fra Søhøjlandet.

- De havde ikke meget efter pausen, men set over hele kampen, var det ikke ufortjent, at de kom på tavlen, erkendte Rasmus Bertelsen, der også måtte konstatere, at Frederik Lauenborg døjer med fysikken.

Midtbanespilleren kom på banen i pausen, og et kvarter efter sad han igen på bænken - denne gang med hovedet begravet i hænderne.

- Han er ked af det, fordi knæet driller ham. Det går lidt op og ned. I Odense gik det fint, men i dag måtte han lade sig udskifte, sagde Rasmus Bertelsen.

Aaquist og Riis sikrede reservesejr, mens Lauenborg måtte udgå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce