Agesen tager intet for givet: Vi kan godt ende sidst i puljen

Niels Agesen skal nu gøre sit hold klar til puljespil om at undgå nedrykningskampe. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Agesen tager intet for givet: Vi kan godt ende sidst i puljen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK-træneren forlanger respekt for opgaven, der venter i puljen om at undgå nedrykningskampe.

Randers: Randers HK-træner Niels Agesen går ind til det kommende puljespil om at forblive i ligaen med en vis fortrøstning efter en god præstation i den sidste kamp i grundspillet onsdag aften, hvor det blev til et nederlag på 20-24 mod Team Esbjerg.

Randers HK bliver en del af en pulje på fem hold, der alle skal møde hinanden indbyrdes en enkelt gang. Vinderen af puljen får 75.000 kroner, mens sidstepladsen i puljen skal ud at spille mod nummer to eller tre fra 1. division om at undgå nedrykning.

- Vi skal have stor respekt for de kampe, der venter. Hvis vi ikke leverer, kan vi godt ende sidst. Men jeg er glad for, at vi mod Esbjerg leverer en indsats, vi kan være bekendt.

- Generelt har vores præstationer på hjemmebane i foråret også været på et niveau, hvor vi ikke behøver at gå ind til puljespillet med en frygt, siger Niels Agesen.

Ligakvalifikation
Stillingen før puljekampene:9. Silkeborg Voel/KFUM 2 point

10. Skanderborg 2 point

11. Ajax 1 point

12. Randers HK 1 point

13. EH Aalborg 0 point

1. runde 30. marts

EH Aalborg - Ajax

Randers HK - Skanderborg

2. runde 6. april

Silkeborg/Voel KFUM - Randers HK

Skanderborg - Ajax

3. runde 10. april

Skanderborg - EH Aalborg

Ajax - Silkeborg Voel KFUM

4. runde 13. april

EH Aalborg - Silkeborg/Voel KFUM

Ajax - Randers HK

5. runde 17. april

Silkeborg Voel KFUM - Skanderborg

Randers HK - EH Aalborg

De fire øverste i puljen sikrer sig en ny sæson i ligaen. Sidstepladsen i puljen skal spille mod nummer to eller tre fra 1. division om en plads i ligaen.

Kan rykke ned

Silkeborg/Voel KFUM og Skanderborg får på grund af deres placering som nummer ni og ti i grundspillet to point med over i puljen, mens Ajax og Randers HK får hver et point med over.

Aalborg EH starter med nul point.

- Når holdene kun skal møde hinanden en enkelt gang, skal der ikke mere end et enkelt nederlag til, før man pludselig kan være under megapres. Så det handler selvfølgelig også meget om, hvordan spillerne og de forskellige hold reagerer på de her kampe. Men vi har vidst længe, at vi skulle ud i det, mens det for eksempelvis Silkeborg/Voel må være et kæmpe antiklimaks. Så forhåbentlig gør det, at vi er mere klar til det, siger Niels Agesen.

I bør vel reelt også være for gode til, at sidstepladsen bør blive et tema?

- Det er jeg fuldstændig enig i, at sådan skulle det være. Men når man kigger på vores resultater i foråret, så er vi altså nummer 13. Så hvis folk går rundt og siger, at Randers HK ikke kan rykke ned, vil jeg sige, at det er mangel på respekt for de andre hold. For det kan vi godt, siger Randers HK-træneren.

Agesen tager intet for givet: Vi kan godt ende sidst i puljen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce