Boksebrag til Kronjylland: Dansk boksehåb på titeljagt i Arena Randers

Enock Poulsen har gjort rent bord i sin professionelle karriere, som tæller ti sejre i ringen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Boksebrag til Kronjylland: Dansk boksehåb på titeljagt i Arena Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

European Boxing Unions EU-titel i super letvægt er på spil, når det store danske boksehåb Enock Poulsen skal forsøge at slå døren ind til verdenseliten. Arena Randers leverer rammerne til galla, der hylder boksehelten Jørgen 'Gamle' Hansen.

Randers: 15. juni skal der deles tæsk ud i Kronjylland.

26-årige Enock Poulsen, der er ubesejret i sine ti professionelle kampe, skal i ringen i Arena Randers og kæmpe om European Boxing Unions EU-titel i super letvægt mod Michal Syrowatka fra Polen. Det oplyser Aarhus-bokserens promoter Mogens Palle.

- Jeg glæder mig kolossalt meget til opgaven. Det er den slags kampe, som jeg har trænet hårdt for at nå frem til, siden jeg begyndte til boksning. Det er helt optimalt, at jeg får denne titelkamp på dansk hjemmebane. Så ved jeg, at jeg har tilskuerne med mig, og det vil give mig den nødvendige styrke til erobre titlen, siger Enock Poulsen.

Lykkes det for Enock Poulsen, at besejre den 31-årige polak, baner han vejen for at kæmpe om EM- og VM-titler, men der venter en svær kamp i Arena Randers.

Den polske bokser har 20 sejre og kun to nederlag på CV'et og indtager en niendeplads på den seneste udgave af europaranglisten.

- Det er den vigtigste kamp i mit liv indtil videre. Min modstander har besejret den nuværende europamester, men med en sejr her, kan jeg vise, at jeg er én af de bedste i Europa. Det her kan føre mig frem til de helt store kampe, fortæller Aarhus-bokseren, der ikke er den eneste, som skal i aktion i Arena Randers.

Promotor Mogens Palle oplyser, at også Ditlev Rossing, Oliver Meng, Sarah Mahfoud, Jeppe Thorbjørn Morell, Allan Mahfoud, Heva Sharif og Victor Ramon også skal i ringen.

Enock Mwandila Poulsen
Født: 24. juli 1992 i Lusaka, Zambia.Bopæl: Aarhus.

Vægtklasse: Super letvægt (63,5 kilo).

Højde: 176 centimeter.

Rekordliste: 10-0 (4 KO), rangeret som nummer 68 i verden ifølge BoxRec.

Træner: Thomas Povlsen (Aarhus).

Titler: Forhenværende IBF Junior verdensmester efter sejr over Guadalupe Acosta fra Mexico.

Hyldest til koryfæ

Boksestævnet i Arena Randers bliver en hyldest til ære for Jørgen 'Gamle' Hansen, der er blandt de helt store koryfæer i dansk boksehistorie.

Ni sejre i 12 EM-kampe gør taler sit tydelige sprog, og specielt i Randers havde bokseren gode minder.

Til juni er det 40 år siden, at Jørgen 'Gamle' Hansen, der gik bort sidste år efter mange års kamp mod sygdom, knockoutede Dave "Boy" Green i en helt forrygende EM-kamp i Randershallen.

Jørgen 'Gamle' Hansen boksede hele 17 kampe i Randershallen i perioden 1974 til 1982. Han tabte ikke en eneste kamp i hallen, hvoraf frem af dem var EM-kampe.

15. juni står en ny generation af danske boksere klar til at føre arven videre i Arena Randers.

Boksebrag til Kronjylland: Dansk boksehåb på titeljagt i Arena Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce