Cimbria-chef vil slå tilbage: Vi skal have en boksers mentalitet

Dee Franklin er ikke længere mærket af en dårlig skulder. Han skal ifølge cheftræner Jimmy Moore ind og slås mod Bakken Bears i den anden kamp i semifinaleserien. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Cimbria-chef vil slå tilbage: Vi skal have en boksers mentalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken Bears tog det første stik i semifinaleserien mod Randers Cimbria, men cheftræner Jimmy Moore vakler ikke i troen på, at sit hold kan vinde serien over de forsvarende mestre. Han vil se sine spillere slås i Arena Randers mandag aften.

Randers: Bakken Bears er bare en stor mundfuld.

Godt nok endte Randers Cimbria kun med at tabe 85-95 i den første semifinalekamp i serien mod de forsvarende mestre, men undervejs var randrusianerne nede med 20 point.

Specielt i reboundspillet var aarhusianerne overlegne med 57 mod 37, og cheftræner Jimmy Moore fremhæver da også den del af spillet forud for det andet opgør mandag aften i Arena Randers.

- Bakken pressede os virkelig i rebound-spillet. Vi har det laveste hold i Pro A, og derfor er det ekstremt vigtigt, at vi rebounder med mere fysisk. Det skal vi kunne forbedre, for så laver vi en tæt serie, lyder det fra Jimmy Moore.

Ifølge cheftræneren skal Cimbria-spillerne skele til en anden sportsgren i bestræbelserne på at ramme den rette mentale tilstand til opgøret.

- Jeg vil se mine spille være klar til at slås. Vi skal have en boksers mentalitet, og komme ud med en tro på, at vi vinder serien. Vi skal ikke bare være med.

Du tror med andre ord stadig på, at det bliver jer, som skal spille finale?

- Absolut. Og mit ønske er, at hver eneste spiller, som går på banen for os, har den samme tro på tingene. Der skal kun få minutters kvalitetsbasketball til for at se, at vi hører til på den samme bane som dem. Det kan skabe den nødvendige tro på, at vi kan slå dem. Vi viste det i fjerde quarter i den første kamp, siger Jimmy Moore.

Semifinaleserien
Der spilles bedst af fem kampe i serien:

1. kamp: Bakken Bears - Randers Cimbria 95-85

2. kamp, 15. april: Randers Cimbria - Bakken Bears

3. kamp, 18. april: Bakken Bears - Randers Cimbria

Eventuel 4. kamp, 22. april: Randers Cimbria - Bakken Bears

Eventuel 5. kamp, 25. april: Bakken Bears - Randers Cimbria

Hjemmekampene skal vindes

I kvartfinaleserien mod Svendborg Rabbits smed randrusianerne en enkelt kamp hjemme i Arena Randers, men den går ifølge Jimmy Moore ikke mod Bakken Bears.

- Hvis vi skal i finalen, så skal vi vinde vores kampe på hjemmebane, men jeg vil ikke sige, at det er nødvendigt at spille en perfekt kamp for at vinde. Vi skal spille fysisk, og så bliver det vigtigt, at vi formår at holde kampen tæt ind til fjerde quarter. Vi må ikke skulle kæmpe os tilbage, som i den første kamp. Sidste periode skal handle om at træffe de rigtige beslutninger, forklarer Jimmy Moore, der kan glæde sig over at have en skadesfri trup til rådighed.

Dee Franklin har været hæmmet af skulderproblemer, men den amerikanske forward er tilbage i vigør.

Der er top off i Arena Randers mandag klokken 18.30.

Cimbria-chef vil slå tilbage: Vi skal have en boksers mentalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce