FCM-anfører: Vi er rigtig, rigtig glade

Gustav Wikheim scorede kort før tid og sikrede en FCM-sejr på 1-0 mod AaB. Anfører Jakob Poulsen var efter kampen utrolig glad, og ikke bleg for at tildele målscoreren æren for sejren. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017.

FCM-anfører: Vi er rigtig, rigtig glade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et sent Gustav Wikheim-mål sikrede en FCM-sejr mandag aften, da AaB tog imod i Superligaen. Anfører Jakob Poulsen var efter kampen rigtig glad for de tre point.

AALBORG: Det lignede længe 0-0 mandag aften på Aalborg Portland Park, da AaB og FC midtjylland tørnede sammen.

FC Midtjylland spillede en flot 1. halvleg og undervejs havde Paul Onuachu bolden i nettet. Målet blev dog underkendt, da dommer Peter Kjærsgaard mente, at Onuachu lavede frispark.

I 2. halvleg vågnede hjemmeholdet op til dåd, og midtjyderne kom under et gevaldigt pres. Alligevel lykkedes det Gustav Wikheim at sikre tre midtjyske point i kampens slutning, hvilket naturligvis vækker begejstring hos FCM-anføreren, Jakob Poulsen.

- Vi har en periode i 2. halvleg, hvor vi ikke helt får sat spillet, og de får et hav af kontraer og faktisk også et par store chancer. Så vi er rigtig, rigtig glade for de tre point nu, sagde anføreren til TV3 Sport efter kampen.

Jakob Poulsen var ikke bleg for at tildele målscorer-Wikheim æren for sejren.

- Det er heldigvis sådan noget vi ser hver dag til træning, så det er fantastisk, at han laver det i dag også. Man må også bare sige, at det er ham der vinder for os i dag. Længere er den ikke, sagde Poulsen, og fortsatte.

- Det er tre point, og tre rigtig vigtige point. Der er lang vej hjem. Det er vigtigt at vinde sådan nogle kampe, hvor det måske ikke glider 100 procent gennem hele kampen. Så tager man de tre point, og så er man rigtig glad alligevel.

Med sejren konsoliderer FC Midtjyllands deres position som Superligaens nr. 2, blot ét enkelt point fra duksen fra Brøndby.

FCM-anfører: Vi er rigtig, rigtig glade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce