Flot opbakning til engelsk målfest i Randers

Man skulle finde de engelske briller frem for at finde højdepunkterne mandag aften i Randers. Foto: Bo Amtsrup/Scanpix

Flot opbakning til engelsk målfest i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere end 5.000 tilskuere var på plads på Bionutria Park, Randers, hvor de så det danske U21-landshold blive udklasseret 4-0 i en testkamp mod England.

Se højdepunkterne her

Randers: Om det var forårssolen, det faktum, at Randers for første gang siden 1973 var vært for en herrelandskamp, et U21-landshold, der de seneste år har haft for vane at score godt med mål - en ting, som danskernes træner Niels Frederiksen ganske kækt inden kampen konstaterede, at randrusianerne ikke havde været forvænt med på det seneste, men som man ville gøre alt for at give dem, denne mandag aften - eller lysten til at se en flok engelske stjernefrø på tæt hold, der havde fået 5.367 tilskuere til at troppe op på Bionutria Park, Randers, skal være usagt.

Men flot var, det at man kunne samle så mange til en kamp uden anden betydning end at være en del af forberedelserne frem mod sommerens U21-EM-slutrunde.

Og de fik mål at se, men Frederiksens talenter klarede det bestemt ikke bedre end det normale hjemmehold på Bionutria Park, Randers FC.

Med 0-4, og en verden til forskel fra den EM-kvalifikation, hvor de rød/hvide er cruiset igennem uden et eneste nederlag, fik det danske U21-hold aldrig skabt den fodboldfest, det kunne være blevet her midt i Superliga-pausen. Publikum fik dog lejlighed til at slikke sig om munden, efter at have overværet de engelske gæsters glimtvise lækkerier.

Første mål faldt efter 10 minutter, da Ruben Loftus-Cheek køligt sendte bolden fladt forbi målmand Jeppe Højbjerg. Loftus-Cheek spiller til daglig i Chelsea, hvor han i denne sæson har fået spilletid i tre Premier League-kampe.

Fem minutter senere var den gal igen. Højbjerg nåede ikke at reagere, da Solly March lige uden for feltet i englændernes højre side smækkede bolden i nettet til 2-0.

Lasse Vigen stod bag det bedste danske forsøg inden pausen, da han efter 44 minutter forsøgte sig fra distancen. Et velplaceret skud, der dog ikke havde kraft nok til for alvor at volde den engelske keeper, Angus Gunn, problemer.

Efter pausen gik der et kvarter, inden Cauley Woodrow fra Fulham fik skovlet bolden over stregen til 3-0 efter et engelsk hjørnespark.

Det var dog ikke de engelske scoringer eller danskernes mangel på samme, der gav anledning til den største buh'en fra publikum. Den kom i stedet efter 63 minutter, da U21-landsholdets mest lokale islæt, den tidligere Randers FC-spiller Kasper Junker, blev sendt på banen. For en fortid i den lyseblå trøje vejer på ingen måde op for 'det forbudte skifte' til AGF.

At Ruben Loftus-Cheek seks minutter senere udbyggede til 4-0 blev modtaget noget mere afdæmpet end Junker-indskiftningen.

Mens publikum så småt begyndte at rømme sæderne på stadion, cruisede englænderne sejren hjem.

Danskerne kunne ikke tæmme Ruben Loftus-Cheek. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Danskerne kunne ikke tæmme Ruben Loftus-Cheek. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Flot opbakning til engelsk målfest i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce