Fodboldoverblik: Dronningborg og Kristrup fører an i Serie 1

Emil Kuch scorede hattrick i Dronnigborgs storsejr, som sendte dem op på førstepladsen i Serie 1. Arkivfoto: Martin Ries, Jakob Lerche Fotografi

Fodboldoverblik: Dronningborg og Kristrup fører an i Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristrup Boldklub vandt fredag aften over Jyllandsserie-nedrykkerne fra Lemming. Klubben har dermed placeret sig i toppen sammen med Dronningborg, der søndag udraderede FC Silkeborg.

Randers: Dronningborg og Kristrup har indledt sæsonen i Serie 1 med kurs mod Jyllandsserien.

Begge hold sejrede i weekenden, og Dronningborg topper nu puljen med maksimumspoint, mens Kristrup er nærmeste forfølger med to færre.

Kristrups sejr fredag aften på 2-1 over Jyllandsserie-nedrykkerne fra Lemming blev grundlagt i første halvleg, hvor Kasper Tolstrup efter 25 minutter gjorde det til 1-0 på en stikning fra Christian Gjættermann, og blot ti minutter senere fordoblede Daniel Rasmussen føringen med et flot langskud.

Gæsterne fik reduceret lige efter pausen, men ifølge Kristrup-træner Lasse Mogensen, skulle kampen aldrig have haft spænding til slutfløjtet.

- Vi skulle have scoret fire-fem mål mere. Vi forsømte igen, igen at prikke boldene ind. Vi skal til at omsætte vores chancer, men det vigtigste er selvfølgelig, at vi vandt. Vi spillede en god kamp og var i kontrol, fortæller Lasse Mogensen.

Men trods syv point i sæsonens tre første kampe ærgrer Kristrup-træneren sig alligevel en smule over, at det ikke er blevet til maksimumspoint.

- Når jeg ser tilbage på det uafgjorte resultat mod FC Silkeborg, så burde vi have stået med ni point nu, men selvfølgelig er vi glade for den gode start. Vi er med, hvor det er sjovt, hvis vi kan holde det her pointsnit, siger Lasse Mogensen.

Klasseforskel

Netop maksimumspoint kan de glæde sig over i Dronningborg, som uden problemer vandt med tenniscifrene 6-1 over oprykkerne FC Silkeborg søndag eftermiddag.

Emil Kuch startede målfesten efter bare 40 sekunder, og kort efter pausen havde han lavet hattrick. Også Jeppe Bauer og Andreas Lykke kom på måltavlen for hjemmeholdet, mens gæsterne også bød ind med et selvmål, inden de fik reduceret kort før tid.

- Der var klasseforskel i alle 90 minutter. Silkeborg er et oprykkerhold, der får det ualmindeligt svært, men vi har fået en start over al forventning. Jeg havde ikke forestillet mig, at vi skulle stå med maksimumspoint. Det er den bedste sæsonstart, som vi har haft meget længe, og det er en stor cadeau til vores unge drenge, siger Dronningborg-træner Tonni Andersen.

I Jyllandsserie 1 leverede Tjørring og Randers Freja en vaskeægte målfest. Kampen endte 4-4 på kunstgræsbanen i Tjørring, og randrusianerne er dermed plantet i midten af deres pulje.

Fodboldoverblik: Dronningborg og Kristrup fører an i Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce