Fodboldoverblik: Vorup holdt målfest på bundholds hjemmebane

Vorup vandt for anden kamp i træk og spillede sig op på tredjepladsen i Jyllandsserien 2. Arkivfoto: Annelene Petersen

Fodboldoverblik: Vorup holdt målfest på bundholds hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vorup havde ingen problemer i Jyllandsserien mod bundholdet Morsø. Randrusianerne scorede fire gange efter pausen og vandt 5-0.

Randers: Vorup har ikke brudt sig om at være væk fra Ulvehøj i foråret, men søndag eftermiddag var der ingen slinger i valsen mod Morsø, der er det absolutte bundhold i Jyllandsserien-puljen.

Kim Vejrum kom først på måltavlen for randrusianerne i slutningen af første halvleg, og efter pausen satte Vorup-mandskabet for alvor tingene på plads.

Mads Pedersen noterede sig for to scoringer, inden Frederik Zander og Sean Andersen lukkede kampen til slutresultatet 5-0.

- Vi dominerede fra start til slut, og der var aldrig rigtigt spænding i opgøret, så det var positivt at se fra bænken, fortæller Vorup-cheftræner, Michael Hansen.

- Som mod Løgstør formår vi at vælge de nemme løsninger. Vi spiller bolden godt rundt og får dem ud at løbe. Vi får scoret fint med mål, og det er som om, at vi har fået lidt hul på bylden i forhold til tidligere. Det var en rigtig god holdindsats, lyder det videre fra cheftræneren.

Kun fem point skiller VSK Aarhus på førstepladsen og Helsted på syvendepladsen i rækken. Kun Morsø er hægtet helt af med sølle to point sidst i tabellen.

- Målet er at blive blandt de tre bedste for at sikre os i Jyllandsserien. Vi har selv været med til at gøre den tæt, og jeg tror, at det bliver afgjort i sidste spillerunde. Alle point er kærkommen, og nu har vi en vigtig kamp mod Helsted på onsdag. Der skal vi tage tingene med fra de seneste kampe, siger Michael Hansen.

Afstand til nedrykning

Lørdag vandt FC Djursland en vigtig sejr i bestræbelserne på at fortsætte i Danmarksserien.

Vatanspor havde mulighed for at hale ind på holdet fra Djursland, men Aarhus-mandskabet var aldrig i nærheden af pointene lørdag eftermiddag på HSM Arena i Grenå, hvor hjemmeholdet vandt 6-1.

Nicolaj Jarsmer og Rasmus Engvang Cramer scorede begge to mål, mens Janus Didriksen og Emil Busk også kom på måltavlen for hjemmeholdet.

FC Djursland har fem point ned til potentiel nedrykning med tre kampe tilbage af sæsonen.

Fodboldoverblik: Vorup holdt målfest på bundholds hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce