Han skal sende Randers HH på foryngelseskur: Det er ikke nok med VIP og netværk

Mathias Tvenstrup er nyt medlem af Randers HH-bestyrelsen. Arkivfoto: Jan Sisseck

Han skal sende Randers HH på foryngelseskur: Det er ikke nok med VIP og netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke nok med VIP og netværk. Hvis Randers HH skal løfte sig igen, skal de have fat i det yngre publikum. Det bliver opgaven for 24-årige Mathias Tvenstrup, der er nyt medlem af bestyrelsen i Randers HH.

Randers: Randers HH skal ud af VIP-lokalet og have fat i de unge.

Det er ambitionen for den 24-årige iværksætter, Mathias Tvenstrup, der i mandags blev valgt ind i klubbens bestyrelse. Mathias Tventrup har selv en fortid som ungdomsspiller i Randers HH, hvor han spillede på hold med den nuværende BSV-spiller Jacob Lassen.

- For mig er der rigtig meget hjerte i det her. Jeg har selv spillet i klubben og vil gerne være med til at bygge en kultur op i Randers HH, hvor det er de unge, det handler om.

- Man har tidligere udviklet dygtige spillere som Jacob Lassen og Christoffer Bonde, og jeg tror på, at det er den Randers-kultur, man skal bygge op igen, hvor der er et hold, som randrusianerne rent faktisk gider at gå i hallen for at se. Det er det samme, man har set i Randers HK med spillere som Katrine Fruelund og Camilla Dalby, der har udgjort et lokalt fundament, siger Mathias Tvenstrup.

Man har tidligere udviklet dygtige spillere som Jacob Lassen og Christoffer Bonde, og jeg tror på, at det er den Randers-kultur, man skal bygge op igen, hvor der er et hold, som randrusianerne rent faktisk gider at gå i hallen for at se.
Mathias Tvenstrup

VIP er ikke nok

Mathias Tvenstrup, der er søn af Troels Tvenstrup, Randers Sølvvarefabrik, har været med i flere iværksætter-projekter.

Blandt andre var han med til at etablere softwarevirksomheden TD Play, der nu hedder Screenbuddy. Igennem erhvervslivet har han lært Henrik Frydendahl at kende, som nu er bestyrelsesformand i Randers HH.

- Jeg kommer på frivillig basis til at arbejde med brandbuilding og hele kommunikationen omkring Randers HH. For mig er det afgørende, at det ikke kun handler om, at der sidder 200 mennesker til et VIP-arrangement og netværker og får noget god mad. De får jo heller ikke en god oplevelse ud af det, hvis vi ikke får nogle flere i hallen.

- Vi skal ud at have fat i de unge. Jeg vil gerne derhen, hvor man på byens uddannelsesinstitutioner taler om Randers HH og selvfølgelig skal ned at se noget håndbold, siger Mathias Tvenstrup.

Selv om Randers HH har været igennem nogle hårde år, går Mathias Tvenstrup ind til opgaven med optimisme og tror på, at han kan være med til at flytte noget i klubben.

- Som håndboldspiller var jeg en fanden-i-voldsk type, og jeg kommer også til at gå til den her opgave med gå-på-mod. Jeg ved, at der er mange dygtige spillere i ungdomsafdelingen, og derfor skal vi have skabt et hold med et stærk lokalt fundament. Det er her, jeg tror på, at der ligger et potentiale for herrehåndbolden i byen, siger Mathias Tvenstrup.

Han skal sende Randers HH på foryngelseskur: Det er ikke nok med VIP og netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce