Hareide går i rette med Tøfting

Landstræner Åge Hareide kalder Stig Tøftings kritik direkte dum. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Hareide går i rette med Tøfting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræneren har svært ved at se meningen med kritikken af niveauet på Danmarks modstandere

FODBOLD: Den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting har i Ekstra Bladet sammenlignet Danmarks modstandere de seneste to år uden nederlag med bokse-Brian Nielsens modstandere i hans karriere. Altså ikke ret stærke.

- Vi har mødt begge VM-finalister. Det siger vist alt, og det er så dumt at påstå, at man slet ikke burde have skrevet noget overhovedet. Når vi møder Irland flere gange, er det jo ikke noget, vi kan gøre for. Det er bestemt på forhånd og ikke vores afgørelse. Det er typisk - hvis vi vinder er vi heldige eller modstanderne ikke gode nok. Nu møder vi Schweiz, som er nummer otte i verden på ranglisten og det er et godt hold, kommenterede landstræner Åge Hareide på Skt. Jakob-Park før den afsluttende træning for danskerne, som er placeret som nummer ti på Fifa's verdensrangliste.

- Vi spiller med et af de bedste hold, der findes. De har nået semifinalen i Nations League, så vi skal levere vort bedste mod sådan en modstander, men det passer os godt netop at spille mod de allerbedste, tilføjede Åge Hareide.

- Kampen tirsdag bliver ikke afgørende for puljen. Det er kun en ud af otte kampe, men jeg er da glad for, at vi møder Schweiz allerede i den første kampe og ikke senere. Men vi fokuserer på vores hold og ikke på andet, sagde nordmanden.

Hyldest til Kjær

Simon Kjær fylder 30 på kampdagen og der var lovord før den sidste træningsenhed, som foregik helt uden skadede spillere.

- Simon har haft en fantastisk indflydelse som anfører på banen, men han kerer sig også for de andre spilleres ve og vel og tager sig oprigtigt af dem, som han viste under VM i Rusland, sagde Åge Hareide.

Kasper Schmeichel mødte Kjær første gang på U21-landsholdet.

- Der var han kun en kamp, for så skulle han direkte op på A-landsholdet, og nu er han nået ind i top ti blandt de danske landsholdsspillere med flest landskampe. Det taler for sig selv, og nu vil jeg ikke gøre ham flov, men han er en meget god anfører, sagde Leicester-keeperen med et stort smil.

Hareide går i rette med Tøfting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce