Hobro scorer kassen på Mayron George

Jens Hammer Sørensen har de seneste to år solgt spillere for mere end 10 millioner kroner. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix Denmark

Hobro scorer kassen på Mayron George

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mayron George er det næststørste salg i Hobros historie. Samtidig har klubben sikret sig penge, hvis Randers FC sælger angriberen videre på et tidspunkt.

Med salget af Mayron George til http://www.randersfc.dk/" target="_blank">Randers FC harhttp://hikfodbold.dk/" target="_blank"> Hobro nu solgt spillere for tilsammen mere end 10 millioner kroner, siden klubben for to år siden rykkede op i Superligaen.

Hobro IK - AGF , Alka Superliga, DS-Arena, Hobro: Hobros Mayron George scorer sit andet mål til 3-0
Hobro IK - AGF , Alka Superliga, DS-Arena, Hobro: Hobros Mayron George scorer sit andet mål til 3-0
Foto: Henning Bagger/Scanpix Denmark

Klubben har i den periode solgt Mads Hvilsom, Emil Berggreen, Jun-Bing Park og nu Mayron George, som ifølge klubbens sportschef Jens Hammer Sørensen er det næststørste salg efter Hvilsom, der angiveligt blev solgt for omkring fire millioner til http://www.eintracht.com/wir-sind-eintracht/" target="_blank">Braunschweig i 2015.

»Vi er meget tilfredse med den pakke, som Randers FC har lagt frem. Der har helt til det sidste været andre klubber, som også har meldt deres interesse, men vi har været i et godt forløb med Randers FC, hvor vi har mødtes med både Michael Gravgaard og Ole Nielsen, og det forløb ville vi gerne gøre færdig - også af hensyn til Mayron, som gerne ville blive i Danmark,« siger Jens Hammer Sørensen.

»Vi synes, at Mayron er blevet en bedre spiller i det år, han har været i Hobro, og nu får han muligheden for at udvikle sig yderligere i Randers FC, og han kan også komme videre end dét. Derfor har vi også sikret os, at der falder flere penge af til Hobro, hvis Randers FC sælger ham videre på et tidspunkt,« tilføjer han.

Han fik i sin tid færten af Mayron George igennem sit netværk.

»Vi havde været i kontakt med hans agenter og set noget video af ham, og så var vi to mand fra Hobro nede at se ham i en ungdomsturnering i Toulon. Der blev han så godt nok skadet, men det var nok heldigt nok for os, for havde han scoret tre mål i fire kampe, er det ikke sikkert, at han var endt i Hobro. Men jeg synes, at han har udviklet sig hos os og fået en forståelse for, at fodbold ikke kun handler om at lege. Det er en knægt, som er kommet privat i mit hjem gennem det seneste år, så det har også vigtigt for mig, at vi kan sende ham til en klub, hvor vi tror på, at de har en god plan for ham,« siger Jens Hammer Sørensen.

Selv om det har kostet hårdt for Hobro sportsligt, at de har sagt farvel til flere profiler, så er det ikke noget, der får Jens Hammer Sørensen til at ændre strategi.

»Det er vores niché, at vi skal hente spillere billigt og sælge dem dyrt. Jeg sagde for et år siden, at vi havde bedre spillere til den anden sæson i Superligaen, end vi havde i den første. Det kunne godt lyde hult, når vi så tabte så mange kampe, men salgene af Jun-Bing Park og Mayron George viser, at andre har ment det samme,« siger Jens Hammer Sørensen.

»Men omvendt er jeg heller ikke blind for, at vi ligger med et point for tre kampe i 1. divsion. Det sværeste er at putte bolden i mål, og Mayron George efterlader et hul, som vi skal have fyldt ud med en eller to spillere, og så skal vi måske også have en ind i den anden ende. Så vi er ikke færdige på transfermarkedet,« siger sportschefen.

Hobro scorer kassen på Mayron George

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce