Kandidat 2: Thor Bruunsgaard, Swim Team Neptun


Kandidat 2: Thor Bruunsgaard, Swim Team Neptun

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årige Thor Bruunsgaard fra Swim Team Neptun har blot dyrket svømning i tre et halvt år, men er nu blandt landets bedste i sin årgang. Han vandt i 2017 fem DM-medaljer.

Dit sportsår 2017
Thor Bruunsgaard med guldmedaljen efter DM på kortbane, hvor han blev kåret som stævnets bedste rygsvømmer. Privatfoto

- Det har været et år med hård træning i både langdistance og sprint op til de forskellige stævner. Jeg har haft meget fokus på kost og søvn. Resultatmæssigt har det været et år, hvor jeg har vundet mere, end jeg på forhånd havde forventet. Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville trække en guldmedalje hjem til DM. Men det var dejligt at kunne opnå det.

Hvad kunne have været bedre

- Jeg ville gerne have fokuseret endnu mere på træning og styrke. Men det har skullet hænge sammen med de mange stævner og hverdagen på skolen, hvor jeg går på Eliteskolen Nørrevang. Men jeg er tilfreds med, hvad jeg har opnået i årets løb.

Hvorfor skal du være Årets Sportsnavn

- Det kom som en overraskelse for mig, at jeg er nomineret, så jeg har ikke mange argumenter for, hvorfor det lige præcis skal være mig. Men jeg vil blive utrolig glad, hvis jeg bliver Årets Sportsnavn.

Forventninger til 2018

- Jeg håber at kunne vinde flere medaljer til DM, men det er umuligt at spå om, da vi er fem-seks svømmere i min årgang, som ligger inden for få tiende- og hundrededele på tiderne. På sigt vil jeg gerne ud at svømme de store internationale stævner, men jeg forventer først, at det bliver i 2019.

Hvis du vinder de 20.000 kroner som Årets Sportsnavn

- De skal bruges til at optimere mine præstationer og øge chancen for at kunne trække guld ved de større stævner.

Kandidat 2: Thor Bruunsgaard, Swim Team Neptun

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce