Kjær: Vi kan ikke spille på uafgjort

Simon Kjær mener, at man skal slå lange bolde om muligt mod franskmændene men også forsøge at spille danskernes eget spil. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Kjær: Vi kan ikke spille på uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anfører erkender, at holdet skal justere løbende mod Frankrig afhængigt af, hvordan det går i Peru-Australien

ANAPA: Danmark er videre til ottendedelsfinalen med uafgjort mod Frankrig. Men det er Frankrig også med det resultat og endda fra en førsteplads. Omvendt kan Danmark ende lige i point, målforskel og antal scorede mål, hvis Danmark taber 2-1 til Frankrig og Australien vinder 1-0 over Peru.

- Vi kan ikke spille efter uafgjort, for det ender sjældent i noget godt. Men som kampen forløber længere fremme, vil det være en faktor. Vi må spille kampen, som den skal spilles og justere efter, hvordan det går. Det er en forkert tilgang at prøve at spille uafgjort. Begge hold har indgangen til kampen, at uafgjort er fint, men du kan ikke starte kampen sådan mod et så godt fransk hold. Vi er nødt til at begynde med at ville vinde den kamp, siger anfører Simon Kjær, der slår fast, at andre uden for linjerne må tage sig af at følge med i, om antallet af gule kort skal afgøre, om Australien eller Danmark går videre.

- Det er svært at tage med i ligningen, for det er lidt langt ude. Der er mange scenarier. Men jeg har en brist, hvis jeg reducerer til 1-2 og smider trøjen. Så det regner jeg ikke med at gøre, siger anføreren med et skævt smil.

Han ved, at Danmark skal gribe franskmændene an med stor respekt.

- De har nogle stykker, der løber hurtigt oppe foran. De er bedre en-mod-en og har mere speed end australierne. De kan stille tre stærke hold, hvis de vil. De er dygtige på omstillingerne med folk som Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og Ousmane Dembelé, men de kan også spille op helt nede fra med folk, der kan lave en forskel i hver aktion. Bliver man isoleret med dem, så ligger bolden i rusen otte ud af ti gange, siger Simon Kjær.

Kjærs krop

Simon Kjær har set mærket ud i ryg og ben, men har haft godt af lørdagens fridag.

- Jeg var ikke i kampmæssig form, da jeg kom til til VM-lejren. Efter min skade havde jeg kun haft en kamp for Betis. De her VM-kampe har en anden intensitet og man presser sin krop maksimalt. Men det er blevet bedre fra kamp til kamp, og jeg har altid en skavank hist og pist. Det er sådan min krop er, fastslog anføreren og gik ud til den taktiske træning.

Kjær: Vi kan ikke spille på uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce