Lokalt oprykningsdrama nærmer sig: Dronningborg holder pinse på toppen

Dronningbog-cheftræner Tonni Andersen (tv.) og assistenttræner Jan Storm kunne tirsdag aften juble over sæsonens niende sejr ud af 11 mulige. Arkivfoto: Martin Ries, Jakob Lerche Fotografi

Lokalt oprykningsdrama nærmer sig: Dronningborg holder pinse på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dronningborg gik igen forbi Kristrup i toppen af Serie 1, da holdet vandt 2-1 tirsdag aften over Lemming. Sejren betyder, at det nu kun er de lokale rivaler fra Kristrup, der kan nå at sende dem væk fra den direkte oprykningsplads til Jyllandsserien.

Randers: Der er dækket op til et lokalt brag, når Dronningborg tager mod Kristrup i næstsidste spillerunde i Serie 1.

Kristrup satte sig på førstepladsen i søndags med en sejr over Kvik/Aalestrup, men tirsdag aften erobrede Dronningborg-mandskabet duksepladsen tilbage med en 2-1-sejr over Lemming.

- Vi holder os til vores aftaler og formår at undgå en slåskamp. Vi spiller bolden fint rundt og er farlige på omstillinger og direkte spil. Det var en rigtig god kollektiv indsats, hvor jeg bare er nødt til at fremhæve vores helt unge drenge. Vi har altid minimum to spillere med fra vores U19-hold, og vi priser os virkelig lykkelige for de præstationer, de leverer, fortæller assistenttræner i Dronningborg, Jan Storm.

Selvom hjemmeholdet kontrollerede før pausen, var det først knapt halvvejs i anden halvleg, at de gulblusede kom på tavlen. Anders Bay fandt Andreas Lykke, og en håndfuld minutter senere fordoblede Anders Bay selv føringen.

- De fik reduceret omkring et kvarter før tid, som gav dem lidt håb, men vi formåede at afvise en masse lange bolde mod vores felt, fortæller Jan Storm.

Oprykningsfinale

Sejren betyder, at Dronningborg nu er ti point foran Lemming på tredjepladsen med blot tre kampe tilbage, og holdet er dermed sikker på, at de som minimum skal ud og spille om en plads i Jyllandsserien efter sommerferien.

- Vi har fået mange point, og der venter nogle sjove kampe, som vi ser frem til. Men vi er også bevidste om, at vi er ikke bedre, end vi kan få problemer mod alle, hvis vi ikke er, hvor vi skal være, siger Jan Storm.

Med kun to point færre i tabellen end Dronningborg ligger Kristrup på andenpladsen, og de to lokale klubber mangler at møde hinanden.

- Der kan vente en rigtig fed kamp mod Kristrup. Det er den slags kampe, som vi spiller for at være en del af, lyder det for assistenttræneren.

Kristrup skal en tur til Kolind/Perstrup 2. pinsedag, mens Dronningborg møder Kvik/Aalestrup på udebane dagen efter. Ender de kampe med forventede sejre til de randrusianske tophold, så er der dækket op til lokalt oprykningsbrag på kunstgræsbanen i Dronningborg i næstsidste spillerunde 15. juni.

Kristrup vandt den lokale duel mod Dronningborg med 1-0 på deres hjemmebane tidligere i sæsonen.

Lokalt oprykningsdrama nærmer sig: Dronningborg holder pinse på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce