PostNord Danmark Rundt kommer ikke til Randers i 2018

Danske Mads Pedersen fra Trek Segafredo vandt dette års udgave af PostNord Danmark Rundt, hvor løbets enkeltstart blev kørt i Randers. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Scanpix

PostNord Danmark Rundt kommer ikke til Randers i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I dag blev ruten til næste års udgave af PostNord Danmark Rundt offentliggjort på et pressemøde i Aalborg, og det bliver ikke til et gensyn med cykelløbet i Randers.

I dette års udgave af PostNord Danmark Rundt var Randers midtby en dag i september forvandlet til enkeltstartsarena, men i den 28. udgave af løbet i 2018 er Randers ikke en del af ruten. Det står klart efter løbsarrangørerne i dag har præsenteret næste års rute på et pressemøde i Aalborg.

Det var løbets fjerde etape, som i dette års udgave blev kørt i Randers. En enkeltstart, som blev vundet af østrigske Matthias Brändle efter en særdeles regnvåd etape, men næste år må randrusianske cykelelskere ud i landet, hvis de skal se nogle af cykelsportens største stjerner folde sig ud.

PostNord Danmark Rundt 2018 køres over fem etaper fra onsdag den 1. august til søndag d. 5 august.

Løbet indledes i Aalborg med en etape på 216,6 kilometer, og dagen efter kan rytterne se frem til en tur gennem Søhøjlandet. Etapen starter foran domkirken i Viborg, strækker sig ned gennem Silkeborg, Ry og Yding Skovhøj, inden etapen slutter med den berømte rundstrækning på 5,7 kilometer i Vejle, hvor Kiddesvej med en svimlende stigningsprocent på 21 blandt andet skal forceres tre gange.

Tidskørsel på Falster

Efter kongeetapen gennem Søhøjlandet med afslutning i Vejle trækker løbet mod øst, hvor løbets tre sidste etaper venter rytterne.

Tredje etape køres på Sydsjælland, inden løbets enkeltstart på 19,1 kilometer i 2018-udgaven bliver kørt på Falster i og omkring Nykøbing.

Igen i 2018 kommer Frederiksberg Allé til at danne rammen om løbets afslutning.

Med Valby Bakke som udfordring skal rytterne tilbagelægge en rundstrækning på 6,7 kilometer rundt på Frederiksberg, inden løbet afgøres på Frederiksberg Allé.

Danske Mads Pedersen fra Trek Sega Segafredo vandt etapeløbet i dette års udgave foran Michael Valgren fra Astana Pro Team og Casper Pedersen fra Aqua Blue Sport.

PostNord Danmark Rundt kommer ikke til Randers i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce