Poulsen i karantæne: Thomasberg har tre afløsere i spil

Nicolai Poulsen er ude med karantæne mod Hobro. Det efterlader en mulig startplads til enten Mikkel Kallesøe, Kasper Enghardt eller Frederik Lauenborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Poulsen i karantæne: Thomasberg har tre afløsere i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai Poulsen er ikke med mod Hobro IK på grund af karantæne. Cheftræner Thomas Thomasberg må derfor se andre veje og fremhæver tre spillere, der kan afløse midtbaneslideren søndag.

Randers: Randers FC var stærkt decimerede på bænken i den seneste Superliga-kamp mod Vendsyssel, hvor klubben kun havde fire udskiftere med.

Det er heldigvis klaret op på skadesfronten, men til kampen mod Hobro søndag må cheftræner Thomas Thomasberg til gengæld undvære Nicolai Poulsen, som er ude med karantæne.

Det efterlader et hul ved siden af André Rømer, hvor de mest oplagte bud på en afløser er Mikkel Kallesøe, Kasper Enghardt og Frederik Lauenborg, som alle tidligere har spillet på den centrale midtbane.

Udfordringen er dog, at førstnævnte har siddet over de tre seneste kampe med først migræne og siden en lårskade, mens Lauenborg også har været fraværende i puljespillets to første opgør på grund af knæproblemer.

En ting er sikkert, og det er, at de hver især bidrager med vidt forskellige ting på positionen.

- Kasper Enghardt er en klog og placeringsstærk spiller, som kan dække mere af for forsvaret, mens han også er fornuftig på bolden, forklarer cheftræner Thomas Thomasberg og fortsætter:

- Lauenborg kender alle kvaliteterne på. Hvis han havde været 100 procent fit, ville det også være en selvfølge, at han skulle spille, nu når Nicolai Poulsen er ude.

Sidste mand i form af Mikkel Kallesøe gør sig normalt på kanten, men Thomas Thomasberg er ikke afvisende overfor, at han også er i stand til at vikariere centralt i banen.

- Kallesøe har jo en masse power og energi. Han kan løbe igennem kæderne, og i hans yngre år spillede han en del på midten i reservekampene, hvor jeg havde ham, hvilket han godt kunne magte. Vi har også brugt ham centralt før i både to- og tremandsmidtbane, fordi han bare fylder rigtig meget derinde, siger cheftræneren.

Hobro IK - Randers FC
Kampstart: Søndag klokken 12 på DS Arena, Hobro.

Liveblog: Amtsavisen.dk.

TV: TV3 Max.

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen.

Karantæne: Nicolai Poulsen.

Forventet Randers FC-opstilling: Patrik Carlgren - Kevin Conboy, Erik Marxen, Jonas Bager, Johnny Thomsen - Saba Lobjanidze, André Rømer, Mikkel Kallesøe, Bjørn Kopplin - Marvin Egho, Emil Riis.

Skadet: Simon Graves Jensen.

Poulsen i karantæne: Thomasberg har tre afløsere i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce