Randers FC henter angrebsprofil hos Superligarivaler

Alhaji Kamara er efter avisens oplysninger at finde i Randers FC næste sæson. Foto: Claus Bjoern Larsen/Scanpix

Randers FC henter angrebsprofil hos Superligarivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alhaji Kamara, der i foråret har været et stort hit hos Vendsyssel, skifter ifølge avisens oplysninger til Randers FC.

Randers: Randers FC har sikret sig en markant angrebsforstærkning til den kommende sæson.

Ifølge avisens oplysninger har kronjyderne kapret den 24-årige angriber, Alhaji Kamara, der skifter fra Superligarivalerne Vendsyssel FF.

Alhaji Kamara har imponeret med fire mål i otte kampe i foråret for Vendssyssel, der hentede ham til i februar i år. Et af målene scorede han mod netop Randers FC, da de to klubber i april spillede 1-1 på Cepheus Park Randers.

Det er den tidligere sportsdirektør i Randers FC, Ole Nielsen, der nu er sportsdirektør i Vendsyssel, som fik Sierra Leone-angriberen til Nordjylland på en kontrakt gældende frem til sommer.

Siden har Ole Nielsen uden held forsøgt at forlænge aftalen med Alhaji Kamara.

- Selvfølgelig vil jeg gerne forlænge, men Alhaji Kamara vil kun spille i Vendsyssel, hvis vi er i Superligaen, sagde Ole Nielsen tilbage i april til Ekstra Bladet.

Sikker på Superliga

Vendsyssel kæmper fortsat for at overleve i Superligaen, mens Randers FC er sikre på at blive landets bedste række, og nu er det altså ifølge avisens oplysninger lykkedes for sportsdirektør Søren Pedersen at lokke Alhaji Kamara til Kronjylland.

Dermed tyder det også på, at en af de nuværende angribere i Randers FC er på vej væk efter denne sæson. Ingen af dem har for alvor været i stand til at overbevise i front.

Alhaji Kamara har en fortid i svensk fodbold, hvor han fra 2014 til 2016 spillede for IFK Norrköping og var med til at gøre klubben til svenske mestre.

Det var dog også i den svenske klub, at man opdagede en medfødt hjertefejl hos Alhaji Kamara, som fik UEFA til at udelukke ham fra elitefodbold.

Som en konsekvens undlod IFK Norrköping at bruge ham mere, og i maj 2016 tog angriberen videre til DC United i USA, hvor amerikanske hjertelæger så anderledes på sagen og ikke ville fraråde ham at spille.

Ingen bekymring

Efter DC United har Alhaji Kamara spillet for Taaewoun i Saudi Arabien og FC Sheriff i Moldova, inden han havnede i Vendsyssel, hvor sportsdirektør Ole Nielsen ikke var bekymret over at hente spilleren trods de tidligere meldinger om hjerteproblemer.

- Der er nogle forskellige læger, der har været inde over i tidens løb, og nogle mener ét, mens andre mener noget andet. Jeg hæfter mig ved de rapporter, vi har modtaget for de seneste to år, og af dem fremgår det klart, at der ikke er noget galt, sagde Ole Nielsen til tipsbladet.dk i forbindelse med præsentationen af Alhaji Kamara.

Nu bliver det i stedet Randers FC, som snart kan præsentere den stærke angriber.

Randers FC har ingen kommentarer til avisens oplysninger.

Randers FC henter angrebsprofil hos Superligarivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce