Randers HH-fløj øjner topscorertitel: Handler om at være sit ansvar bevidst

Joachim Enggaard har scoret 149 mål i 23 kampe. Det rækker til en tredjeplads på topscorerlisten, hvor fløjspilleren blot er ni mål fra førende Rasmus Kier. Foto: Axel Schütt

Randers HH-fløj øjner topscorertitel: Handler om at være sit ansvar bevidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joachim Enggaard indtager tredjepladsen på topscorerlisten og har scoret 25 mål i de seneste tre kampe. Den rutinerede højrefløj går gladeligt forrest, nu hvor Randers HH er pisket til sejr i de sidste tre kampe.

Randers: Der har været langt mellem jublen i Randers HH i indeværende sæson, og klubben er tvunget til at vinde alle tre resterende kampe, hvis de skal have en chance for at overleve i ligaen.

Heldigvis for kronjyderne har holdets mest målfarlige spiller, Joachim Enggaard, ramt en solid målstime på det rigtige tidspunkt. De seneste tre runder er det blevet til hele 25 scoringer af højrefløjen, der gerne går forrest, nu hvor det spidser til.

- Det handler om at være sit ansvar bevidst og levere, selvom tingene spidser til. Som en af de mere erfarne på holdet vil jeg gerne vise de unge, at selvom vi har kniven for struben, skal vi bare køre på og holde fanen højt, siger Joachim Enggaard, og fortsætter:

- Men det handler ikke kun om at score mål. I kampsituationerne skal jeg også have en attitude af, at det godt kan lade sig gøre, og vi skal blive ved med at kæmpe for hinanden, så vi ikke bare tager til takke med et nederlag. Det er vigtigt, at vi ældre spillere viser, at vi vil det og står sammen som hold for at klare det bedst muligt.

Joker med titel

Som fløjspiller er man selvfølgelig ekstra afhængig af, at holdet fungerer. Ellers er det sjældent, der dukker chancer op på kanterne. Men selvom Randers HH-maskineret er kørt alt andet end gnidningsfrit i år, er det alligevel blevet til hele 149 mål for højrefløjen. Mere end seks per kamp.

- Vi har i løbet af sæsonen forsøgt at skrue på vores spil, så bolden kommer mere ud over kanterne, hvilket vi er lykkes ret godt med. Så det har handlet om at være skarp, når jeg har fået afslutningerne, siger Joachim Enggaard.

Med tre kampe tilbage af sæsonen indtager målmaskinen tredjepladsen på topscorerlisten. Ni scoringer bag Skive fH's Rasmus Kier. Det prestigefyldte titel fylder dog ikke det store.

- Det er meget sjovt at gå og joke med, men i bund og grund handler det bare om, at vi skal præstere så godt som muligt som hold. Jeg gør selvfølgelig alt, hvad jeg kan, hvis boldene falder ud til mig, så hvis det ender med en topscorertitel, vil det bare være en bonus, siger Joachim Enggaard.

Altafgørende Køge-kamp

Hvis alt går efter planen får kantraketten gode muligheder for at udbygge sin målstime, når Randers HH lørdag tager imod Køge i Arena Randers. Gæsterne har blot vundet én håndboldkamp i sæsonen og indtager en suveræn bundplads i rækken.

- Den kamp er altafgørende og skal vindes. Alt andet ville være helt skidt. Vi ved fra vores kamp mod dem og på de videoer, vi har set, at vi kan tryne dem med et godt forsvar og en effektiv kontrafase, så jeg er også overbevist om, at vi går ind og leverer en sejr, siger siger Joachim Enggaard.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 15.00.

Randers HH-fløj øjner topscorertitel: Handler om at være sit ansvar bevidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce