Randers HK tromlede sig videre i pokalen

Randers HK fik delt håndboldlektioner, da de i pokalturneringens 5. runde lammetævede Jyllandsserie-holdet Vamdrup IF 41-4. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HK tromlede sig videre i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK viste ingen nåde, da de tirsdag aften spillede sig videre i pokalturneringen med en sejr over Vamdrup IF.

Randers: Randers HK har haft det svært denne sæson - særligt på udebane, hvor man skal helt tilbage til kvartfinalen i pokalturneringen mod København i september for at finde den seneste sejr på fremmed gulv.

Tirsdag aften var det så igen tid til at spille en pokalkamp, og endnu engang blev det til en udebanesejr. Endda en kæmpe en af slagsen.

Modstanderen i form af Jyllandsserie-holdet Vamdrup IF var mildt sagt også af en anden kaliber end sidst, men Randers HK viste ingen nåde, da de tromlede hjemmeholdet over med cifrene 41-4.

- Det er jo, som det er med de her kampe, men jeg må sige, at det var en af de mest disciplinerende indsatser, jeg har set fra et ligahold mod et seriehold. Vi havde lige to sekvenser til sidst, hvor vi mistede koncentrationen, og de så scorede to unødvendige mål, men ellers var det meget få fejl.

- Vi fik bevist overfor hinanden, at det hele hænger hænger fint sammen, når vi er koncentrerede, og så var det tydeligt og dejligt at se, at pigerne var rigtig skarpe på de ting, vi arbejder med, siger cheftræner Niels Agesen.

Pokalturneringen 5. runde
Vamdrup IF - Randers HK 4-41 (2-23)Randers HK: Line Mai Hougaard 8, Sabine Pedersen 5, Camilla Degn 4, Mathilde Orkild 4, Signe Schaar 4, Julia Eriksson 4, Celine Sivertsen 4, Rikke Thorngaard 3, Josefine Dragenberg 3, Cecilie Mørch Hansen 1, Camilla Dalby 1.

Redningsprocent på 100

Allerede fra første fløjt viste randrusianerne, at det ikke er for sjov, at de huserer tre rækker længere oppe i ligasystemet.

Niels Agesens tropper kom hurtigt foran med 5-0, inden hjemmeholdet kom på tavlen med to scoringer efter 12 minutter. Men så blev der ellers lukket af. Man fristes helt til at tro, at Randers HK-spillerne havde noget at bevise i forsvaret efter de seneste par kampes kollaps.

Tre kvarter skulle der gå, før Vamdrup igen kom på tavlen med en reducering til 3-39 kort før tid. Det var kort sagt et Randers HK-mandskab i total kontrol.

- Sådan en kamp giver højt humør og god kontratræning. Fløjene var rigtig gode til at udnytte vores forsvarsspil og fik løbet en god gang kontra.

- Mathilde Juncker stod også i 30 minutter uden at lukke mål ind, og jeg kan da ikke mindes at have haft en keeper, der har stået så længe med en redningsprocent på 100, lyder det fra Niels Agesen, der sørgede for at skifte ud løbende, så der ikke blev risikeret noget.

Derfor blev Line Mai Hougaard også topscorer med otte mål i en kamp, hvor hele 11 Randers HK-spillere kom på tavlen.

Randers HK tromlede sig videre i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce