Saba efter nederlag til Brøndby: Held og lykke i Europa League

Saba Lobjanidze jublede sammen med resten af holdkammeraterne, da Mads Aaquist bragte Randers FC foran 2-0 i det 51. minut. Skuffelsen blev dog stor de sidste 35 minutter, hvor holdet lukkede fire mål ind. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Saba efter nederlag til Brøndby: Held og lykke i Europa League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC's offensive profil Saba Lobjanidze havde det svært mod Brøndby fredag aften, hvor kronjyderne endte med at tabe 2-4 efter at have været foran 2-0. Det ærgrer georgieren, som følte, at holdet spillede godt den første time.

Brøndby: Én ting gik igen i optakten til Europa Playoff-finalen på Brøndby Stadion. Brøndby havde alt at tabe. Randers FC havde alt at vinde.

En sejr til hjemmeholdet skulle redde sæsonen, mens det for gæsterne blot ville være kirsebærret på toppen af flødeskumskagen.

Sæsonen var mere end godkendt uanset udfaldet.

Men når en føring på 2-0 bliver forvandlet til et nederlag på 2-4 på 35 minutter, gør det alligevel ondt.

- Det er skuffende at tabe på den måde. Det var sæsonens sidste kamp. En finale. Alle på holdet ville så gerne vinde. Men det er der ikke noget at gøre ved nu. Alle ved, at Brøndby er et godt hold, og jeg ønsker dem held og lykke i Europa League, siger Saba Lobjanidze.

Skuffelsen blev heller ikke mindre af, at kantspilleren følte, at Randers FC leverede en godkendt præstation langt hen ad vejen.

- Den første time var vi rigtig gode. Forsvaret var hurtige til at flytte spillet frem, når vi fik fat i bolden, så vi skabte mange kontrachancer ved at udnytte de frie rum, forklarer Saba Lobjanidze, der også ser en klar årsag til, at kampen blev vendt på hovedet.

- De var gode til at udnytte deres standardsituationer. De scorede to mål efter hjørnespark (1-2 og 3-2, red), hvilket fik dem tilbage i kampen. Den sidste halve time var de bare foran mentalt, fordi det giver et kæmpe boost at lave sådan et comeback, siger kantspilleren.

Svært at levere

I spillerbussen på vej til Brøndby blev Saba Lobjanidze kåret til månedens spiller i Superligaen af Divisionsforeningen på baggrund af præstationerne mod SønderjyskE og AGF, hvor det blev til to mål og én assist i fire kampe.

Mod Brøndby havde offensivspilleren dog svært ved at ramme niveauet fra tidligere på måneden.

- Det gik egentlig okay i første halvleg. Jeg havde flere gode momenter, hvor jeg fik plads. Jeg havde også et enkelt skud, som jeg kunne have scoret på.

- I anden halvleg begyndte jeg selv og holdet at tabe kampen inde på banen, hvor Brøndby fik overtaget, så det var svært at levere. Der var heller ikke de samme rum at løbe i, fordi de lukkede bedre af, siger Saba Lobjanidze.

Saba efter nederlag til Brøndby: Held og lykke i Europa League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce