Sidste kamp i grundspillet: Hjemmebanefordel mod formsvage fynboer på spil

Chris Nielsen ser Svendborg Rabbits som et hold, Cimbria har gode muligheder for at sende ud i DM-kvartfinalerne. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Sidste kamp i grundspillet: Hjemmebanefordel mod formsvage fynboer på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cimbria-profilen Chris Nielsen ser gode sejrschancer mod Svendborg Rabbits, som er modstanderen i DM-kvartfinalerne, som indledes i næste uge. Men først gælder det sidste kamp i grundspillet torsdag aften mod Horsens IC.

Randers: Svendborg Rabbits bliver modstanderen, når Randers Cimbria i næste uge tager hul på DM-kvartfinalerne i Basketligaen.

Det står allerede klart inden Cimbrias sidste kamp i grundspillet torsdag aften mod Horsens IC.

Her har Cimbria brug for en sejr for at skubbe Svendborg væk fra fjerdepladsen i grundspillet og dermed sikre sig fordel af hjemmebane i en eventuelt femte og afgørende kamp i kvartfinaleserien.

- På papiret bør det altid være en fordel at være på hjemmebane. Det giver lige den ekstra nerve og energi, som kan hjælpe et hold på vej, når man spiller foran eget publikum.

- Men når man ser på vores kampe mod Rabbits i denne sæson, har vi vundet begge opgør på Fyn, mens de har vundet i Randers. Så i praksis er det ikke sikkert, at det får den store betydning, siger Cimbria-profilen Chris Nielsen.

Formsvage fynboer

Han ser Svendborg Rabbits som noget nær den perfekte modstander for Randers Cimbria i de kommende DM-kvartfinaler.

Fynboerne har blot vundet en af de seneste syv kampe i ligaen og har i løbet af den dårlige stime blandt andet tabt to gange til Cimbria.

- Jeg føler, at det er det bedste match, vi kunne få. Svendborg startede sæsonen som fyr og flamme, men har siden været støt nedadgående. Vores kurve har været lige modsat, Det betyder ikke, at det bliver nemme kvartfinaler. Jeg forventer, at det bliver afgjort i sidste kamp.

- Men jeg synes, vi står med rigtig gode muligheder for at afgøre det til sidst og avancere til semifinalerne. Det bør blive et godt tidspunkt at møde dem. Deres træner har det med at tabe hovedet i kampene, når det spidser til, og det virker lidt som om, at han er ved at tabe holdet. De knapper skal vi være i stand til at trykke på og udnytte til at frustrere dem yderligere, siger den 33-årige Cimbria-spiller.

Men først gælder det altså opgøret mod Horsens, der ikke har noget at spille for i tabellen, da de allerede har sikret sig andenpladsen i grundspillet.

Kommer Cimbria videre fra DM-kvartfinalerne, venter Bakken Bears i semifinalerne.

Sidste kamp i grundspillet: Hjemmebanefordel mod formsvage fynboer på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce