Thomasberg: Vi investerede for lidt i at komme i boksen

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomasberg: Vi investerede for lidt i at komme i boksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræneren var skuffet over præstationen mod AaB, men er stadig fortrøstningsfuld frem mod kampen mod Vendsysssel på fredag.

Randers: Det var en skuffet cheftræner Thomas Thomasberg, der mandag måtte se sit mandskab tabe 0-2 til AaB og dermed indkassere det første nederlag i gruppespillet i Superligaen.

AaB scorede allerede efter to minutter ved Tom van Weert og udbyggede føringen ved Lucas Andersen 20 minutter før tid.

- Første gang bolden er inde i vores felt, ligger den inde i nettet, og derfra bliver det en kamp, hvor vi kommer til at løbe rigtig meget efter AaB.

- Vi er ikke dygtige nok til skabe chancer i kampen og investerer ikke nok i at få indlæg og løb i boksen. Derfor ender det med at blive en kamp, hvor vi kunne have ønsket os noget mere på næsten alle parametre, siger Randers FC-træneren.

Hvad er årsagen til, at I ikke producerer flere chancer?

- Der manglede noget kvalitet på flere fronter. Når vi erobrede bolden, formåede vi ikke at sætte de forreste folk i scene, og vi fik ikke spillet nok bolde ud til Saba Lobjanidze. Men jeg savnede især, at vi fik flere folk i feltet, når bolden kom derind. Det har vi været gode til i denne sæson, men det formåede vi ikke i tilstrækkelig grad i denne kamp, siger Thomas Thomasberg.

Tvivl om Kallesøe

Randers FC skulle blot have haft det ene point for at sikre sig puljesejren, men holdet får en ny chance på fredag mod Vendsyssel.

- Vi ville gerne have gjort det færdig mod AaB, men heldigvis har vi gjort det så godt, at vi får en ny chance på fredag.

- Selv om uafgjort er nok til at sikre førstepladsen, tror jeg ikke på, at det bliver sådan en kamp, hvor der ikke sker noget, og det bare ender 0-0. Vi skal spille for at vinde, og så kan vi begynde at kigge på, om vi har det resultat, vi skal bruge, når der mangler ti minutter, siger Thomas Thomasberg.

Han måtte for fjerde kamp ud af de seneste fem stille op uden nøglespilleren Mikkel Kallesøe, og Kallesøe er også tvivlsom til på fredag. Det samme er angriberen Marvin Egho.

Tilstanden for Johnny Thomsen, der gik ud med et "trælår" mod AaB, evalueres i løbet af ugen.

Thomasberg: Vi investerede for lidt i at komme i boksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce