Udebanekomplekset fortsætter: Randers HK taber for niende gang i træk

Line Mai Hougaard spillede en god kamp på sin gamle hjemmebane og endte på syv scoringer. Foto: Morten Stricker

Udebanekomplekset fortsætter: Randers HK taber for niende gang i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK tabte for niende gang i træk på udebane i ligaen. Randrusianerne var foran mod TTH Holstebro halvvejs, men efter pausen scorede hjemmeholdet efter behag og vandt 32-26. Line Mai Hougaard blev topscorer for Randers HK med syv scoringer.

Holstebro: 164 dage.

Så længe er det siden, at Randers HK vandt en udekamp i Viborg Stadionhal i håndboldligaen.

På eget halvgulv er det blevet til sejre i de seneste tre opgør, men hvis der skulle holdes liv i det spinkle håb om at komme fra baghjul og snuppe en plads i DM-slutspillet foran Silkeborg-Voel og TTH Holstebro, så var det nødvendigt med den første udesejr i mere end fem måneder lørdag eftermiddag.

Netop TTH Holstebro bød velkommen i Gråkjær Arena til et gensyn med Randers HK-cheftræner Niels Agesen samt Jamina Roberts og Line Mai Hougaard, der alle tidligere har været på lønningslisten i den vestjyske håndboldklub. Et gensyn, der endte i randrusianernes niende liganederlag i træk på udebane.

32-26 vandt vestjyderne, som dermed holdt snor i den sidste slutspilsplads, men Randers HK nu kun i matematikkens verden stadig har en teoretisk mulighed.

Efter nederlaget i Gråkjær Arena har Randers HK nu fem point op til både Silkeborg-Voel og TTH Holstebro, der kæmper om DM-slutspillets sidste plads, og dermed er andet end nedrykningsspil i Randers HK et utænkeligt scenarie.

Defensive problemer

Randers HK indledte godt nok opgøret med at smide to bolde væk op ad banen, men derefter så det faktisk godt ud - i hvert fald i den ene ende.

Jamina Roberts, Anne Sofie Hjort og Camilla Dalby spillede med højt tempo i bagkæden, og hjemmeholdet skulle være glade for, at både Camilla Dalby, Camilla Degn og Sabine Pedersen indledte med en afslutning på overliggeren.

Til gengæld hamrede Hjort alt ind fra anden sal, og det var fortjent, da Line Mai Hougaard bragte randrusianerne foran 5-3 efter ti minutter. En føring, der burde have været større set ud fra offensiven, men omvendt var der plads til store forbedringer defensivt.

Der var store problemer med at dæmme op for hjemmeholdets stregspil. Alt for mange gange blev midtzonen trukket fra hinanden, og det efterlod ikke meget hjælp til Martina Thörn, der havde rejst sig fra sygesengen til opgøret, og stod en fin første halvleg.

Bredden tog ansvar

Heldigvis fortsatte angrebet med at spille sig til fine muligheder.

Cecilie Mørch og Julia Eriksson afløste Jamina Roberts og Anne Sofie Hjort med ti minutter igen af første halvleg med succes. Bredden tog ansvar, da randrusianerne gik fra at være bagud 10-8 til at føre 14-10.

Seks scoringer i træk, som blev skabt af fine redninger fra Thörn, to kvalificerede huk fra ni meter og knivskarpt kontraspil fra Line Mai Hougaard. Og faktisk kunne det være blevet endnu bedre.

Hjemmeholdet fik en spiller udvist, men Randers HK endte med at tabe overtalsperioden efter en række dårlige beslutninger i angrebet og måtte nøjes med en føring på 15-14 halvvejs.

TTH kværnede på

Holdene fulgtes ad i minutterne efter pausen, men Randers HK's angrebsspil var ikke med samme snert.

Julia Eriksson bød ind med et par fejl, og i mens kiggede Jamina Roberts og Anne Sofie Hjort stadig på fra bænken.

Hjemmeholdet kværnede derimod bare på. Med tempo. Med kvalitet. Med vilje.

Fire mål i træk, og så var randrusianerne pludselig bagud med to med tyve minutter tilbage.

Et faktum, der bragte Anne Sofie Hjort tilbage på banen i stedet for Julia Eriksson, men hun havde brugt krudtet i første halvleg.

TTH Holstebro spillede stort set ikke et angreb uden at komme til en god mulighed efter pausen, hvor deres sæsontopscorer Inger Smits også for alvor stemplede ind.

Hos Randers HK kom Jamina Roberts ind igen med håbet om en slutspurt, men det endte som i de foregående otte udekampe - med nul point.

Randers HK har det bare bedst i Kronjylland.

Udebanekomplekset fortsætter: Randers HK taber for niende gang i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce