VIDEO: SønderjyskE dukket af Robert Skov i overtiden


VIDEO: SønderjyskE dukket af Robert Skov i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE var i dag tæt på at hente det ene point, men i overtiden ville Robert Skov det anderledes. Med et særdeles velplaceret frispark afgjorde han kampen, og derfor er sønderjyderne nu uden sejr i ni superligakampe i træk.

SILKEBORG: Der var meget på spil, da SønderjyskE i dag gæstede Silkeborg. Om det kan være forklaringen på en særdeles chancefattig første halvleg skal dog være usagt.

Begge hold havde problemer med at spille chancerne store, og derfor blev det mest til skud fra lang afstand. Ingen af disse ramte målet, og derfor viste statistikkerne også nul skud på mål efter de første 45 minutter.

Den mest kontroversielle situation i første halvleg udspillede sig, da Marc Rochester blev sendt i dybden. Her fik han sneget sig foran Marc Pedersen, som så sig nødsaget til at rive den tidligere HB Køge spiller ned. Dommer Jakob Kehlets fløjte forblev dog tavs.

Første halvleg bød i det hele taget på et væld af dueller. SønderjyskE forsvarede sig fortrinsvist, mens Silkeborg var mest på bolden. I perioder var gæsterne presset helt tilbage i eget felt, men måltavlen viste 0-0 efter en lettere kedelig første halvleg.

Et ændret udtryk, men ...

SønderjyskE kom i anden halvleg længere frem på banen. De kom oftere op omkring Silkeborgs felt, men lige lidt hjalp det. SønderjyskEs store skadesproblemer på de forreste pladser kunne i den grad mærkes. 

Efter Rochesters blokerede forsøg på kanten af feltet, bød SønderjyskE ind med en af deres halve chancer. Ramon Rodrigues lavede et powerfuldt gennembrud i højreside, men i akkurat sidste øjeblik fik Gregor Sikosek blokeret et potentielt farligt indlæg.

I løbet af anden halvleg kom både Philip Zinckernagel og Jeppe Simonsen på banen. Herefter holdt SønderjyskE de tre forreste fremme i hovedparten af tiden. Det betød dog ikke flere chancer til gæsterne. Silkeborg derimod udnyttede den gode plads på midten af banen, men heller ikke David Skhirtladze kunne få netmaskerne til at blafre.

SønderjyskE fik i overtiden to kæmpe chancer for at snuppe alle tre point. Først misbrugte Marcel Rømer alene med Thomas Nørgaard, og dernæst helkiksede Mitrovic tæt under mål. Og det skulle vise sig at blive dyrt. Jeppe Okkels fremtvang kort efter et frispark i 'Robert-Skov-afstand'. Netop Robert Skov omsatte muligheden med et velplaceret spark.

Dermed gjorde han det til kampens resultat 1-0. Kort efter lød dommer Jakob Kehlets fløjte for sidste gang, og sønderjyderne måtte derfor rejse tomhændet hjem.

VIDEO: SønderjyskE dukket af Robert Skov i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce