Vorup FB kåret som Årets Håndboldklub Kreds 4

Der var fest, da Vorup FB Håndboldklub blev hædret som årets klub i kreds 4. Privatfoto

Vorup FB kåret som Årets Håndboldklub Kreds 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal være sjovt at spille håndbold i Vorup FB Håndbold, der er blevet hædret for en stor indsats.

Vorup: Vorup FB Håndbold er kåret som Årets Håndboldklub i kreds 4 og indstillet til Årets Håndboldforening 2018 i hele Danmark.

- Det er med både stor ydmyghed og stolthed, at vi modtager kåringen som Årets Håndboldklub i kreds 4. Det sætter to streger under det store engagement og frivillige arbejde vores mange frivillige, trænere og ledere yder år efter år i Vorup FB Håndbold - og det giver ny energi til fortsat at udvikle vores klub med fokus på trivsel, et godt træningsmiljø og ikke mindst spilleglæde for alle, fortæller formand i Vorup BK Håndbold Inge Rønne i en pressemeddelelse.

- I vores klub er der plads til, at den enkelte spiller udvikler sig på netop deres niveau. Alle har forskellige ambitioner, og træningen tilpasses herefter. Det skal være sjovt at spille håndbold uanset hvilket niveau man måtte være på. Vi har skabt rammerne for, at læring foregår via leg helt nede fra de yngste spillere, og kompetente trænere sikrer, at der er udfordringer, men at det grundlæggende er sjovt at spille håndbold - uanset om vi taber eller vinder, oplyser Mogens Jensen, der er sportslig formand i Vorup FB Håndbold.

Stor ungdomsafdeling

Vorup FB har en voksende børne- og ungdomsafdeling, der er én af de største i JHF Kreds 4.

Klubben tiltrækker primært spillere fra det sydlige opland i Randers, men børn og unge fra hele Randers og i nogle tilfælde hele kreds 4 er blandt de mange medlemmer.

Særligt ungdomsafdelingen blomstrer i Vorup FB og alene på U12-årgangen er der mere end 50 spillere.

Vorup FB kåret som Årets Håndboldklub Kreds 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce