Aarhus Letbane: Vi arbejder målrettet

Der er fuld gang i sporarbejdet i forbindelse med Aarhus Letbane. Samtidig arbejder letbanens ledelse med at støbe fundamentet for en stribe stationsombygninger på Djursland. Arkivfoto

Aarhus Letbane: Vi arbejder målrettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge letbaneselskabet er der stærkt fokus på at tilgodese ønskerne om stationsforbedringer på Djursland. Men aktuelt er der ingen afklaring.

 

DJURSLAND: Vi arbejder målrettet for at få de nødvendige aftaler på plads.

Sådan lyder meldingen fra Aarhus Letbane til de to kommuner på Djursland. Ifølge Aarhus Letbane er der meget fokus på at tilgodese Djursland-kommunernes ønske om at udføre stationsforbedringer.

- Men trods gentagne henvendelser til DSB, er det desværre endnu ikke lykkedes at lave de nødvendige aftaler. Udfordringen her er, at man ikke kan lave ændringer på tredjeparts bygninger og arealer, hvis tredjepart ikke vil tillade det. Aarhus Letbane arbejder fortsat målrettet for at få disse aftaler på plads, men pt. er der ingen afklaring, forklarer kommunikationschef Jens Velling på vegne af Aarhus Letbane.

 

- Men trods gentagne henvendelser til DSB, er det desværre endnu ikke lykkedes at lave de nødvendige aftaler.
Jens Velling, kommunikationschef, Aarhus Letbane

Vil hjælpe kommuner

 

Aarhus Letbane peger på, at ejerne af stationerne samt det tilhørende udstyr og arealer - Banedanmark og DSB - skal acceptere og godkende de ønskede ændringer og forbedringer af stationerne.

Midttrafik har tidligere forsøgt at få aftalerne på plads med ejerne.

- Da det ikke lykkedes, forsøger Aarhus Letbane nu at hjælpe kommunerne på Djursland, fortæller Jens Velling.

Ifølge Aarhus Letbane er det en forudsætning for forberedelserne af stationsprojekterne, at der tages hensyn til Aarhus Letbanes myndighedsansvar for sikkerheden på strækningen mod Grenaa - og at arbejdet med stationsforbedringer ikke påvirker sikkerhedsgodkendelsen af letbanen.

 

Aarhus Letbane: Vi arbejder målrettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce