Europas bedste: Djurs Sommerland nomineret til fornem pris

Der er forlystelser for børn i alle aldre i Djurs Sommerland, hvilket gør den populær. Foto: Annelene Petersen

Europas bedste: Djurs Sommerland nomineret til fornem pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Djurs Sommerland er som eneste danske forlystelsespark i fint selskab som en af fem finalister, som kæmper om blive Europas bedste familiepark.

NIMTOFTE: Djurs Sommerland er nomineret til Europas bedste familiepark.

Onsdag skal forlystelsesparken i Nimtofte til eksamen mod fire andre finalister ved et stort show i Amsterdam, når Park World Magazine hylder den europæiske forlystelsesindustri til Park World Excellence Award 2018. Djurs Sommerland er, som den eneste danske forlystelsespark, blandt de fem finalister til titlen som Europas bedste familiepark.

Bag prisen står forlystelsesmagasinet Park World Magazine. Prisen som Europas bedste familiepark uddeles blandt forlystelsesparker med under en million gæster årligt. Til showet i Amsterdam uddeles i alt 15 priser til forlystelsesparker, leverandører og producenter i branchen, som har gjort sig særligt bemærket i 2018. Administrerende direktør, Henrik B. Nielsen, ser frem til onsdagens konkurrence.

- Vi er utrolig stolte over at være nomineret til prisen som Europas bedste familiepark, både på medarbejdernes og egne vegne, siger Henrik B. Nielsen.

- Siden 2008 har vi investeret mere end 400 millioner i produktudvikling og nye tematiserede forlystelser. Derfor er det et kæmpe skulderklap, at vi er nomineret til en pris som denne. Især når vi ved, at vi er oppe imod så stærkt et felt af forlystelsesparker på internationalt niveau - men håber selvfølgelig, at vi hiver sejren hjem til Danmark.

Fakta
Ud over Djurs Sommerland er fire andre forlystelsesparker nomineret til at blive bedste familiepark i Europa:Drayton Manor, England

Le Pal, Frankrig

Paultons Park - Home of Peppa Pig World, England

Yoverland, Holland

Europas bedste: Djurs Sommerland nomineret til fornem pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce