Købmand i Lotto-eufori: Åh, er det rigtigt?

Min Købmand i Mørke har fået sig en Lotto-millionær. Det glæder købmand Flemming Møller Hoe sig over. Foto: Min Købmand

Købmand i Lotto-eufori: Åh, er det rigtigt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Min købmand i Mørke har solgt en Lotto-kupon, der i lørdags bonede ud med 3,75 million kroner til en kunde. Købmanden, der ikke havde fået besked fra Danske Spil, fik den glade nyhed af Randers Amtsavis

Mørke: Glæden og stoltheden over, at der er fundet en Lotto-millionær hos Min Købmand på Ebeltoftvej 20 i Mørke, var ikke til at tage fejl af tirsdag morgen, da Randers Amtsavis ringede til købmand Flemming Møller Hoe.

- Er det rigtigt? Åh, jeg har lige gået og sagt til kunderne, at jeg håber, at det snart er vores tur til at få trukket den store gevinst ud. Åh, jeg er helt oppe at køre. Det er da lige før, jeg får strithår, lyder det fra den glade købmand.

Pressemeddelelsen om i alt seks nye millionærer, der var trukket ud i lørdagens Lottospil, var havnet i avisens indbakke, men altså ikke i købmandens.

- Jeg havde egentlig troet, at Danske Spil ringede direkte til os, men det er måske fordi det har været lige her i nytåret. Eller også sker det kun, når det er den helt store Jackpot, at de gør det. Så skal man jo nok også både i TV2 og Go'morgen Danmark, griner Flemming Møller Hoe, der nu ikke lader til at være ked af at nøjes med at figurere i den lokale avis.

Han giver gerne et glas champagne til den heldige vinder, hvis vedkommende da vil stå frem offentligt. Ellers vil han også gerne fejre det på tomandshånd med kunden.

Han tror og håber på, at det giver lidt opmærksomhed om butikken.

Seks millionærer

Hele seks heldige danskere kan hoppe ind i det nye år som Lotto-millionærer. Det sker efter lørdagens Lotto-trækning, hvor fire danskere havde fanget de rigtige Lotto-tal, og som derfor hver får sat 3.750.000 skattefri kroner ind på kontoen. Dertil kommer de to vindere af Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet række.

Vinderkuponerne med de rigtige Lotto-tal er købt hos følgende forhandlere:

OK Plus på Helligkorsvej i Roskilde.

Min Købmand på Ebeltoftvej i Mørke.

Spar på Bøndergårdsvej i Esbjerg.

Menu i Bredgade i Aarup.

De to Millionærgaranti-vindere: Den ene har købt sin kupon hos Jyllingevej Kiosk og Spillehal i Vanløse.

Den anden har spillet via sit Plus-abonnement og er fra Hjørring.

Vindertal: 5, 9, 11, 24, 26, 30, 34 Tillægstal: 23 Jokertal: 6,38,42, 12

Næste uges pulje er på seks millioner kroner.

Købmand i Lotto-eufori: Åh, er det rigtigt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce