Syddjurs henter ny chef i Horsens

Ole Wolf skifter Horsens ud med Syddjurs, hvor han skal være ny afdelingschef. Arkivfoto

Syddjurs henter ny chef i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syddjurs Kommune har ansat Ole Wolf som afdelingschef for blandt andet kulturområdet.

SYDDJURS: Ole Wolf er ansat som chef for afdelingen kultur og borger i Syddjurs Kommune. Han kommer fra en stilling som koordinator for kulturområdet i Horsens Kommune, og han har desuden været konstitueret programdirektør for Aarhus 2017.

Poul Møller, direktør i Syddjurs Kommune, glæder sig til, at Ole Wolf begynder i jobbet. Det sker formentlig 1. februar.

- Han har en stor og bred erfaring, som vi vil drage stor nytte af. Og der venter også store opgaver til ham. Vi skal blandt andet skabe fremtidens borgeservice, inspirere til samskabelse med vores omverden og udvikle vores kulturfyrtårne i Maltfabrikken og KulturHotellet. Jeg er sikker på, at Ole Wolf i samarbejde med sine dygtige medarbejdere nok skal løse opgaven, siger Poul Møller i en pressemeddelelse.

Ole Wolf er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Han har lang erfaring med kulturområdet i Horsens, og har derudover haft en nøglerolle i regionale samarbejder om blandt andet udvikling af festivaler og byudvikling.

Ole Wolf trak en del presseomtale tidligere på året i en sag, hvor han blev beskyldt for at bevilge 1,3 millioner til sit eget kulturprojekt i Horsens Kommune, mens han var konstitueret programdirektør for Aarhus 2017. Han understregede, at han ikke havde været med til at bevilge penge til egne projekter. Han forklarede, at der var tale om en 'ærgerlig computerfejl'.

- Det har irriteret mig, for det er en træls sag. Jeg vil også sige, at der er tale om en teknisk fejl, som man forsøger at få til at se ud som en afsløring i "Operation X", sagde han til avisen i maj.

Syddjurs henter ny chef i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce