Tilfredshed: Dagpleje og institutioner scorer højt i Syddjurs

Glade børn giver tilfredse forældre. I Syddjurs er hovedparten af forældrene godt tilfredse med kommunens dagpleje, daginstitutioner og skoler. Arkivfoto

Tilfredshed: Dagpleje og institutioner scorer højt i Syddjurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældrene er, viser ny undersøgelse, godt tilfredse med daginstitutionerne, dagplejen og skolerne i Syddjurs.

SYDDJURS: Tilfredsheden med daginstitutionerne og dagplejen i Syddjurs er større end tilfredsheden med kommunens skoler. Sådan lyder det overordnede svar, når man spørger forældrene.

Syddjurs Kommune har henover efteråret spurgt forældrene om deres tilfredshed. 98 procent har svaret, at de er 'meget tilfredse' eller 'tilfredse' med dagplejen, mens det drejer sig om 88 procent i forhold til daginstitutionerne. For skolerne er det 79 procent, hvilket er en fremgang på to procentpoint siden seneste måling i 2015.

Jesper Yde Knudsen (Ø), formand for familie- og institutionsudvalget i Syddjurs, glæder sig over tallene.

- Jeg er rigtig tilfreds med resultatet af vores tilfredshedsmåling, siger han.

Det er flot, når man husker på de mange nye udfordringer og forandringer, som løses i folkeskolen med inklusion og ny tildelingsmodel.
Jesper Yde Knudsen (EL), udvalgsformand, Syddjurs

Næsten i mål

Udvalget har et mål om, at mindst 80 procent af forældrene skal udtrykke tilfredshed med skolerne, så det mål er næsten opfyldt.

- Dagplejen og daginstitutioner scorer et flot højt resultat, mens skoleområdet næsten når i mål og kan samtidig vise fremgang. Det er flot, når man husker på de mange nye udfordringer og forandringer, som løses i folkeskolen med inklusion og ny tildelingsmodel, siger Jesper Yde Knudsen og uddyber:

- Jeg håber, at de lokale ledere og forældrebestyrelser vil kigge på deres lokale målinger og bruge resultatet til yderligere kvalitetsudvikling af deres institution.

Svarprocenten på skoleområdet er på 67 procent, for daginstitutionsområdet er det ligeledes 67 procent, mens det for dagplejens vedkommende er 76 procent.

Det svinger meget fra skole til skole, hvor mange forældre der har svaret. Den kendsgerning fik på byrådsmødet forleden flere politikere - blandt andre Jesper Yde Knudsen - til at understrege vigtigheden af, at forældrene svarer. Det bliver en opgave for skolerne at få forældrene med på vognen, når næste undersøgelse skal laves i 2019.

Tilfredshed: Dagpleje og institutioner scorer højt i Syddjurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce