Udsigt til forsinkelser på et år

Der skal laves moderniseringer af blandt andet togstationen i Kolind. Arbejdet skulle egentlig gå i gang i april, men sådan bliver det ikke. Arkivfoto

Udsigt til forsinkelser på et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udskydelse af projekter for togstationer betyder, at de skal udføres efter åbningen af letbanen. Arbejdet kan betyde periode med lukninger af letbanedriften på Djursland.

 

DJURSLAND: Moderniseringer og ombygninger af togstationerne på Djursland kommer sandsynligvis først i gang i marts eller april næste år.

Det forudser konsulentfirmaet COWI i en vurdering til Norddjurs Kommune. COWI har ændret forventningerne til tidsplanen på baggrund af de to Djursland-kommunes problem med at få en nødvendig godkendelser til stationsprojekterne fra Aarhus Letbane og BaneDanmark.

De første ombygninger og moderniseringer af togstationerne på Djursland blev planlagt til at gå i gang i april i år. 

- Det virker mest af alt som om, at letbaneselskabet har fokus på at tingene skal fungere og se ordentligt ud i Aarhus. Og så skubber man bare alle problemerne ud på Djursland, vurderer formand Jens Meilvang (LA) fra Norddjurs Kommunes udvalg for teknik og miljø.

 

 

I Syddjurs Kommune har forvaltningen lavet en statusredegørelse til politikerne i udvalget for natur, teknik og miljø.

Den fortæller, at det er en klar ulempe ved først at lave stationsforbedringer efter åbningen af letbanen. Det kan nemlig blive nødvendigt i periode at indstille driften for at udføre det nødvendige arbejde. Det betyder, at de nuværende togbusser måske får comeback.

- Det er mildest talt en rigtig træls situation, understreger formand Per Dalgaard (DF) fra udvalget i Syddjurs.

 

Udsigt til forsinkelser på et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce