Jens Peter Hansen forlader politik

Jens Peter Hansen forlader byrådspolitik og sætter sig i sadlen på den mountainbike, han snart skal ud og købe. Arkivfoto: Lars Rasborg

Jens Peter Hansen forlader politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres Jens Peter Hansen forventer ikke, at han fortsætter i politik, nu hvor han er ude af byrådet. I stedet skal tiden bruges på familien og en uforløst hobby.

Randers: Efter at stemmerne ved kommunalvalget er talt op, må Venstre i Randers sige farvel til fire nuværende Venstre-byrådmedlemmer.

Et af dem, som ikke fik stemmer nok til at fortsætte arbejdet i byrådet, er Jens Peter Hansen (V).

- Jeg blev selvfølgelig skuffet. Men eftersom Venstre gik tilbage, var det ingen overraskelse, siger han, da Amtsavisen ringer til ham dagen efter valget.

For Jens Peter Hansen betyder det, at 20 års aktiv tjeneste i politik ser ud til at have nået enden.

- Jeg forventer ikke, at jeg vil bruge tid på politik fremover. Jeg har brugt uendeligt mange timer på at tænke over, hvad der vil gavne Randers Kommune. Nu vil jeg i stedet tænke over, hvad vil gavne Jens Peter Hansen og hans familie, siger han, der er gift og far til tre børn.

Han beskriver sig selv som en politiker, der siger sin mening, om folk kan lide den eller ej, og derfor har han aldrig været en stemmesluger.

- Jeg har selv noteret, at jeg stort set opretholder det stemmetal, jeg fik sidst. Det er jeg glad for, siger Jens Peter Hansen, der kun fik ni stemmer færre end ved sidste kommunalvalg i 2013.

Der er noget helt særligt ved at sidde i byrådet, som han kommer til at savne.

- Naturligvis kommer jeg til at savne at være med til at påvirke udviklingen i kommunen. Randers Kommune er blandt de kommuner i regionen, som ligger bedst i forhold til vedvarende energi og CO2-udslip, og der mener jeg selv, at jeg har spillet en afgørende rolle, siger Jens Peter Hansen.

Den tid, som han ikke længere skal bruge på politisk arbejde, skal blandt andet bruges på en uforløst hobby.

- Jeg tror slet ikke, det bliver et problem at få brugt tiden. Jeg går nok straks ud og køber en mountainbike. Det har jeg villet i mange år, men har undladt at gøre det, fordi jeg vidste, at jeg ikke havde tid til at køre på den. Derudover vil jeg fortsætte min arbejde i det europæiske cyklistforbund. Så jeg kommer ikke til at kede mig, siger Jens Peter Hansen, der også får mere tid til arbejdet som bestyrelsesformand for virksomheden ITXpress A/S.

Jens Peter Hansen forlader politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce