Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Venstre vil bruge ekstra 200 millioner til at nedbringe ventelister

Læserbrev: Der skal afsættes ekstra 200 millioner kroner til at nedbringe ventelisterne, så vi kan sikre patienternes rettigheder. Det er Venstres hovedkrav til regionens budget for 2022.

Debat

Erhvervsminister Simon Kollerups uvidenhed og populisme af værste skuffe

Læserbrev: Når private personer i forskellige situationer mødes, så falder snakken ofte på det urimelige i at betale minusrente (cirka 35 procent af private kunder) på indestående i pengeinstitutter.

Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Faverollesfadæsen

Annonce
Debat For abonnenter

Mor Mette vil så gerne passe på os: Vi må mindre og skal mere

Vi må mindre og mindre og skal mere og mere. Sådan har det været under coronaen. Vi må ikke forsamles, ikke feste og ikke rejse og skal til gengæld teste, holde afstand og bære mundbind. Træls for alle, men det går vel over?

Debat For abonnenter

Klimaplan er god for både landmænd og alle danskere, men: Rasmus Prehn får nok ikke ros af Greta Thunberg

Så skulle man også opleve det: En socialdemokratisk landbrugsminister i indædt kamp for landbruget med en skrigende venstrefløj og utallige klimaforkæmpere i haserne. Greta Thunberg kommer sikkert snart over fra Sverige for at sultestrejke på en dansk bondegård.

Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det vigtigste valg i nyere randershistorie: Hvem skal bygge på havnen?

Det er mere end almindelig vigtigt, at lokalpolitikerne i Randers Byråd vælger rigtigt, når de senere på året skal vælge den investor, der skal være kommunens samarbejdspartner i realiseringen af de første etaper af flodbyen på den nuværende Randers Havn.

Annonce
Annonce