Annonce
Debat For abonnenter

På en stegende hed sommerdag: Rygerne i skammekrogen

Rygning kan sætte temperamenter i brand. Også på en varm sommerdag, hvor der ellers er så meget at glæde sig over. Selv på stranden, hvor der som regel er plads nok, kan røgen genere andre end rygerne selv.

Debat For abonnenter

Klumme: Nogle gange tænker jeg 'Pokker tage den biodiversitet' - og så bliver jeg for alvor bange

Lad mig slå fast med det samme. Jeg holder meget af naturen. Har altid gjort det. Af samme grund ville jeg have svært ved at bo på stenbroen. Jeg kan li’ skoven, åen, markerne, engene, bakkerne, ikke mindst havet. Og alle dyrene. Insekterne. Det hele. Måske lige med undtagelse af hvepse.

Debat

Debat: Boykot Vinter-OL i Beijing 2022

Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Politiker-chikane: Et angreb på det danske demokrati

Den aktuelle chikane af byrådsmedlem Frida Valbjørn Christensen i Randers er ikke kun et angreb på en politiker, selv om dette ville være slemt nok endda. Chikanen er også et angreb på det danske demokrati, herunder vores kronjyske nærdemokrati.

Annonce
Annonce
Debat

Debat: Har Christiansborg modet til at presse på for højere EU-ambitioner for energi?

EU-landene har fået et nyt klimamål. Nu skal der ikke længere skæres 40, men mindst 55 procent af drivhusgas-udledningen i 2030.

Annonce
Debat

Behandling af kræftramte børn centraliseres heldigvis ikke i København

Læserbrev: Omsider slog Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm fast, at man skrotter planerne om at centralisere behandling af kræftramte børn i København. I dag kan kræftramte børn også blive behandlet i Aalborg, Aarhus og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Giv børnefamilierne lidt ro på

Debat For abonnenter

Dårligt argument for højere løn: De er helte, men de er ikke de eneste

De siger, at de er helte og holder samfundet kørende, og det kan man ikke indvende det fjerneste imod. At de er de eneste helte og derfor skal belønnes særligt, er imidlertid en nedvurdering af andre, der gør det lige så godt.

Annonce