Annonce
Danmark

Corona vil dræbe men myndighederne og politikerne skal ikke gøre det samme

Med stigende smittetal i Danmark, har regeringen besluttet en række nye tiltag med det formål at inddæmme spredningen, hvilket synes både rigtigt og hensigtsmæssigt. Det er den til en hver tid siddende regerings fornemmeste pligtog ansvar at beskytte sine borgere.

Annonce
Annonce
Debat

Mennesker med handicap er ikke en klods om benet – de er en gevinst for samfundet

Læserbrev: Vi skal hylde et mangfoldigt samfund, der gør os stærkere og ikke mindst klogere på hinanden. Desværre oplever for mange mennesker med et handicap eller psykisk lidelse, at deres udfordringer er en hindring for at tage eller helt gennemføre en uddannelse.

Danmark

Debat: Åndsfriheden er truet af tolerance-fascister

I disse dage foregår der en heftig debat om, hvorvidt omskæring af drengebørn skal forbydes. Det er et spørgsmål, der kræver både historisk, kulturel og religiøs viden, hvis man skal forholde sig indsigtsfuldt og nuanceret til spørgsmålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Et eventyr, der kan slutte godt?

Annonce
Annonce
Debat

Til Claus Brøckner, Thomas Balle og Mette Fjord: Bør I ikke genoverveje beslutningen?

Læserbrev: Ifølge hospitalsledelsen i Randers har I oplyst, at I ikke ønsker at ansætte den netop fyrede overlæge Mahican Gielen på hospitalsenhed Midt.

Annonce
Debat

Det er en topprioritet for Socialdemokratiet at bekæmpe stigende arbejdsløshed, Britt Bager

Læserbrev: Venstres folketingsmedlem Britt Bager langer i et læserbrev 8. september ud efter Socialdemokratiets finanslovsforslag. Ordføreren påstår, at vi trækker mennesker ud af arbejdsmarkedet. Der må være noget, som ordføreren har misforstået. Med finanslovsforslaget gør regeringen det stik modsatte.

Annonce