Annoncørbetalt indhold

Skal du have lagt din have om i år?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvert år er der mange, der kaster sig ud i nogle større projekter, når det kommer til deres haver. Her er der nemlig tale om den naturlige forlængelse af hjemmet, og derfor skal haverne også have et udtryk af at hænge sammen med det indendørs.

Her er der tale om den grønne oase og dermed det sted, der kan give et frisk pust af energi og masser af motivation via den friske luft. Her skal gerne være plads til både afslapning og leg. Og hvis det ikke er noget, din have lever op til, er det måske i år, at den skal lægges om. Og heldigvis er der utroligt mange muligheder, når det kommer til!

En ny terrasse

Og der er meget at give sig i kast med i en have. Det kan for det første være, at du gerne vil have lagt en ny terrasse. Hvis din nuværende er ødelagt, for lille eller slet ikke eksisterende, vil du nemlig opleve en stor værdi ved en ny og større terrasse. En sådan gør det nemlig muligt at trække en stor del af hverdagen ud i det fri, når først vejret er til det.

Til at lægge en ny terrasse er det for det første vigtigt med noget ordentligt stabilgrus og noget godt sand.

En flottere plæne

Det kan også være, at det er din græsplæne, der skal lægges om. Hvis den ikke er pæn og måske fyldt med ukrudt, er det måske lettere at lægge en ny. Og når den er lagt, er det vigtigt at blive ved med at give den vitaminer blandt andet i form af topdressing, således den holer sig tæt, pæn og grøn.

Er det dine bede, der skal have en tur, vil du helt sikkert gerne slippe for en masse ukrudt. Derfor er det en god ide at ligge et godt bunddække blandt andet i form af flis, som netop gør det sværere for ukrudt at trænge igennem. Og så skal du også huske den gode og næringsjorde til blomsterne og planterne.

Køb det hos Havepris

Der er således mange ting, du skal have fat på, når din have skal have en ordentlig overhaling. Og derfor bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; havepris.dk.

Her er det nemlig muligt for dig at finde alt fra sand og grus til jord og muld, og det betyder, at der helt sikkert også er det, du skal bruge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.