Annoncørbetalt indhold

Undgå at købe katten i sækken, når du køber bolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Af skade bliver man klog. Sådan lyder et gammelt ordsprog. Men i værste fald risikerer man også at blive både ærgerlig og fattigere. Ikke mindst, hvis det er i forbindelse med bolighandel. For selv om man sagtens kan have en klar fornemmelse af, hvad man er på udkig efter, så er en bolighandel en stor ting for de fleste. Det er muligvis kun dig selv der kan mærke om det er den rette bolig for dig. Om det er et sted du vil bo i mange år frem. Og om du vil kunne trives med boligens indretning, størrelse og placering i landet. Men når det kommer til de mere praktiske og juridiske ting i forbindelse med et boligsalg, er det ikke nok at have fornemmelser. For så lader man sig let rive med – og ender i værste fald med at købe katten i sækken.


Spørg de rette til råds

Det kan derfor være en ualmindeligt god idé at spørge andre til råds, når der skal investeres i en ny bolig. Og det uanset om der er tale om en lille lejlighed på 5. sal eller en herskabsvilla i byens bedste kvarter. Og selv om både forældre, venner og kolleger med garanti gerne byder ind med gode råd, så er det ikke altid nok at spørge dem til råds. Ifølge undersøgelser spørger vi nemlig ofte de forkerte til råds i forbindelse med bolighandler. Og det gælder især førstegangskøbere, der kun sjældent vælger at spørge en advokat til råds. Undersøgelsen viser også at jo mere erfaring boligkøbere har, jo oftere vælger de professionel rådgivning fra for eksempel en boligadvokat.


Få en uvildig ekspert i bolighandel

At købe bolig kræver nemlig i langt de fleste tilfælde eksperthjælp. Og her kan penge til en advokat med speciale i ejendomshandel hurtigt vise sig at være givet godt ud. For selv om man kan føle sig omgivet af eksperter, når boligen skal findes og købes, så er det også vigtigt med en uvildig ekspert. Således er ejendomsmægleren som udgangspunkt sælgers mand, og vælger man en advokat som rådgiver, har denne ikke automatisk den nødvendige viden. Eller er opdateret på det sidste nye indenfor bolighandel. En boligadvokat er derimod udelukkende på din side. Og du kan få mere information om boligadvokaterne her.

 

Boligadvokaten – din mand

Kort fortalt er boligadvokaten din mand. Eller kvinde. De ved derfor også alt hvad der er at vide om bolighandler i dag og er også helt ajour med den gældende lovgivning og de regler der gælder her og nu. Her kan du få rådgivning og vejledning i alle købets faser, samt hjælp til det praktiske når der skal indhentes dokumenter og oplysninger. Derudover er der naturligvis også god assistance, når det gælder udarbejdelse af selve købsaftalen.

Denne artkel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.