Annonce
Randers

25-årig anklaget for ulovlig indtrængen og voldtægt

Retssagen mod den 25-årig starter mandag kl. 9 i Retten i Randers. Arkivfoto: Daniel Bach Nielsen
Mandag morgen begynder retssagen mod en 25-årig mand, der er tiltalt for i maj måned at have sparket døren ind til en sovende, beruset kvinde og voldtaget hende.
Annonce

Randers: Søndag 19. maj kl. 7.08 blev en dengang 24-årig mand anholdt af politiet, sigtet for samme morgen at have brudt ind hos en 20-årig kvinde og voldtaget hende.

Den formodede voldtægt fandt sted i kvindens lejlighed i Randers midtby.

I grundlovsforhøret samme dag nægtede den 24-årige mand sig skyldig i voldtægt, men blev alligevel varetægtsfængslet i tre gange 24 timer.

I dag mandag kommer sagen for byretten i Randers, hvor anklageren kræver ubetinget frihedsstraf for voldtægt, andet seksuelt forhold end samleje under tvang, blufærdighedskrænkelse og ulovlig indtrængen.

Ifølge anklageskriftet skulle manden have skaffet sig uberettiget adgang til kvindens lejlighed ved at sparke døren ind. Herefter tiltvang han sig ved vold eller trussel om vold samleje og andet seksuelt forhold med kvinden, der lå og sov i beruset tilstand.

Det vurderes, at kvinden var i en tilstand, hvor hun var ude af stand til at modsætte sig, at han tog tøjet af hende og udnyttede hende seksuelt.

Kvinden forsøgte ifølge anklageskriftet at komme fri fra tiltalte ved blandt andet at forsøge at skubbe ham væk og støde sin albue ind i hans mave og ribben, ligesom hun verbalt tilkendegav, at hun ikke ønskede at have sex med ham, idet hun udtalte ”nej”, ”stop”, ”skrid” eller lignende.

Ud over ubetinget fængselsstraf nedlægges der påstand om erstatning.

Sagen starter i Retten i Randers i dag kl. 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce