Annonce
Navne

40 år med plastik

Erik Nielsen - bedre kendt som Knold - fejrer 1. april sit 40 års jubilæum hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen i Mariager. Her ses han i front ved en tidligere lejlighed, før covid-19 dikterede dagsordenen. PR-foto

Mariager: Erik Nielsen - bedre kendt som Knold - kan 1. april fejre sit 40 års jubilæum hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

Erik Nielsen er virksomhedens første 40-års jubilar, og han betegnes som en loyal og arbejdsom jubilar. Siden sin ansættelse i 1980 har han ikke haft en eneste sygedag, og hver dag er han mødt ind i godt humør og parat til at hjælpe.

- Erik har en viden om plast, der er de færreste forundt. Erik er en meget værdsat kollega, ikke bare som teamleder for dagholdet, der holder de 12 kværne i gang, der sørger for at neddele cirka 40 ton plast hver dag, som vi får ind til genanvendelse, men på hele fabrikken, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Jubilæet fejres på dagen med flag, morgenbrød, kage og smørrebrød til de medarbejdere, der er på arbejde, og når omstændighederne igen er til at samles i flok, vil han blive fejret ved et større arrangement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Lyt her: Bisonmanden brød sammen - jeg er ikke kommet ovenpå endnu

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce