Annonce
Randers

60 år: Gert Thougaard

Gert Thougaard. Indsendt foto
Annonce

Gert Thougaard, direktør, Hellerup, fylder 60 år 3. september.

De tre ord, der bedst beskriver Gert Thougaard, er netværk, netværk og netværk. Gert har arbejdet i den danske finansverden i hele sin karriere, og det har gjort ham til et kendt ansigt i langt de fleste pengeinstitutter i Danmark.

Netværket bliver konstant holdt ved lige, for er der noget, Gert Thougaard elsker, så er det at sætte sig ind i sin bil og indstille GPS’en på endnu et møde med en investeringschef eller direktør i et af landets mange store og små pengeinstitutter.

Med en far, som var bankdirektør i Østjysk Bank i Mariager, blev Gert Thougaard født ind i bankverdenen, og Gert har trofast holdt sig til branchen i alle de topjobs, som han i dag kan sætte på sit CV.

Gert er i dag ansvarlig for relationerne til en række pengeinstitutter i Sparinvest, der blev en del af Nykredit efter overtagelsen af kapitalforvalteren i 2019. For Thougaard er Nykredit et gensyn, da han var kontorchef fra 1993-1995 i Nykredit Bank. Når man ser på hans rolle dengang og nu, er der meget, der rimer med opgaverne i dag. Også dengang var han ansvarlig for relationerne til pengeinstitutterne og stod for afholdelse af fælles arrangementer.

Gert Thougaard er fyldt med nye ideer til at udvide netværket til gavn for de virksomheder, hvor han er ansat. Det bliver ikke ved ideerne - han klør på med krum hals og får ideerne ført ud i livet. Tilbage i 1998 fik han blandt andet ideen til et årligt sommermøde, hvor ledende profiler fra den finansielle sektor kunne mødes og drøfte aktuelle emner, mødet er nu en tradition i den danske finansverden. Sommermødet har sidenhen haft besøg af kendte mediefolk og førende politikere, herunder flere ministre og folketingsmedlemmer.

Den lange finanskarriere har omfattet en stilling som konsulent og senere afdelingsdirektør i Danske Andelskassers Bank. Ved årtusindeskiftet blev han administrerende direktør for Garanti Invest, som med ham i spidsen udviklede sig til en af Danmarks største arrangører af strukturerede obligationer. Direktørstillingen er båret med over i Sparinvest, som købte Garanti Invest i 2015. Således er Gert Thougaard så tilbage i Nykredit, der kan trække på hans store netværk.

Privat er Gert Thougaard far til Alexandra og Ingrid og nyder sammen med sin kæreste Charlotte udsigten over Øresund fra Tuborg Havn. Når han ikke er på arbejde, bruges tiden på blandt andet spinning, golf og Rotary. Så interessen for at skabe netværk er også en del af timerne uden for kontortid.

Fødselsdagen markeres i flere omgange med deltagelse af familie og venner fra netværket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce