Annonce
Randers FC

Angriber færdig i Randers FC: Er røget for langt bag i køen

Bassala Sambou scorede et flot hovedstødsmål mod Lyngby i december. Det var lejespillerens eneste mål i ligaen for Randers FC, som har besluttet ikke at forlænge aftalen med angriberen. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fodbold: Når sæsonen slutter tager Randers FC afsked med Bassala Sambou, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Den engelske angriber kom til Kronjylland på en lejeaftale fra hollandske Fortuna Sittard i oktober, men Randers FC har valgt ikke at benytte sig af købsoptionen.

– Det blev ikke til så meget spilletid i Randers FC, som vi havde håbet på for Bassala Sambou. Der har været andre, som har stået længere fremme i køen og har gjort det godt, så derfor bliver det ikke til en ny aftale. Vi vil gerne takke for en altid professionel indsats til træning og ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Annonce

Bassala Sambou debuterede dagen efter sin ankomst i pokalkampen mod FC Sydvest, og her blev det sågar til en scoring.  I alt blev det til tre pokalmål og ét ligamål i 30 kampe for kronjyderne, hvoraf langt de fleste var som indskifter.

– Det har været en lærerig tid i Randers, og selvom det ikke blev til så meget spilletid, som jeg havde håbet, så har det være spændende at være en del af klubben og være med til en stor sæson. En stor tak skal der lyde til klubben og fansene for at have taget godt imod mig, og jeg håber på masser af succes til drengene i fremtiden, siger Bassala Sambou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Annonce