Annonce
Randers FC

Ankelskade holder midtbanespiller ude: Ikke været på banen i tre uger

20-årige Issah Salou skrev i sommer under på en treårig kontrakt i Randers FC. Arkivfoto: Ole Nielsen
Issah Salou har ikke været på træningsbanen siden slutningen af august. Den 20-årige midtbanespiller, der i sommer fik forvandlet et prøveophold i Randers FC til en treårig kontrakt, er ude med en ankelskade.

Randers: Kun Issah Salou var ikke at finde på træningsbanen ved Viborgvej onsdag middag.

Simon Graves og Mathias Nielsen var godt nok på skånekost med en fysioterapeut, men ellers var det kun den 20-årige midtbanespiller, som var henvist til klubbens fitnesslokale.

En situation, der har stået på siden slutningen af august, hvor den nigersk-ghanesiske midtbanespiller kom galt afsted i reserveholdssejren på 3-0 over Hobro.

- Jeg fik et kraftigt vrid i min ankel, og jeg har ikke spillet fodbold siden. Jeg løb i én retning med bolden, mens en forsvarsspiller skubbede mig bag fra i den modsatte retning, og det gik ud over min ankel, forklarer Issah Salou, der denne sommer vekslede en prøveperiode i Randers FC til en treårig kontrakt.

Annonce

Blå bog

Navn: Issah Abdoulaye Salou.

Født: 4. februar 1999 (20 år).

Nationalitet: Dobbelt statsborgerskab i Niger og Ghana.

Position: Venstre kant og central midtbane.

Tidligere klub: Sporting Club Accra (Ghana, kontraktudløb).

Landshold: 3 landskampe og 1 mål for Nigers U20-landshold. Har i øvrigt spillet med ved både African Nations Cup U17 og U20.

Begyndt at løbe

De første meldinger gik på, at han skulle forvente en pause på minimum fire uger, men Randers FC’s nye nummer 24 har følt stor fremgang den seneste uge og håber at være tilbage på græs allerede i næste uge.

- Det er meget bedre nu. Jeg kunne ikke gå uden smerter, lige efter det var sket, men jeg er begyndt at løbe, og derfor håber jeg at være med de andre på banen i næste uge – i hvert fald med fysioterapeuterne, fortæller Issah Salou.

Midtbanespilleren måtte væbne sig med tålmodighed i de første uger efter kontraktunderskrivelsen i Randers FC, fordi der skulle styr på arbejdstilladelse og siden hen spillercertifikat.

Den administrative del er gået i orden. Nu mangler kun anklen at blive klar til at tage kampen op om spilletid i Randers FC’s trup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce